Şimdi Ara

İran ve Halep' te iphone 4 satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içi Halep ve İran' a gidicem orada elektronik eşya fıyatlarının ucuz oldugunu öğrendım. Sızce orda ıphone 4 var mıdır ? Yoksa agustosta kı Amerıka seyahatınde mı ıphone almam gerekıcek.

• Afganistandan bi arkadaşım getirdi skagasdgdfdfg :p şaka tabiki
  • Sorun yok hocam. Bu arada bilen yok galiba.
  • arkadaşım tam bilmiyorum ama fiyatlar ucuz galiba. Zaten eğer çakma değilse yani airphone, pinphone, myphone gibi çakmalardan değilse bence al. Çünkü Amerika ile kurları çevirdiğinde pek bir fark olmaz diye düşünüyorum. (Bu benim düşüncem eğer sonradan Amerika daha ucuz çıkarsa bana suç atma ) Hem Amerika'da unlock'lu uğraşman gerekir. Amerika'da filan da var mı emin değilim ama bazı yerlerde mesela Almanya'da uluslararası alanda 1 yıl garanti var. Orada da belki vardır. Fakat şimdiden söyleyeyim oradaki fiyatlar hakkında tam olarak bir bilgim yok fakat oralarda ucuz olduğunu ben de duymuştum. Yani zaten nasıl olsa gitçeksin sor soruştur. Eğer alırsan şimdiden hayırlı olsun...

• Teşekkurler hocam bu arada amerıka best&buy dan kontratsız 599$ alırsam unlocksuz oluyor dedı bı arkadas bu ne kadar dogru bılmıyorum ama arastırıcam bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

Teşekkurler hocam bu arada amerıka best&buy dan kontratsız 599$ alırsam unlocksuz oluyor dedı bı arkadas bu ne kadar dogru bılmıyorum ama arastırıcam bakalım.

arkadaşım tabi sen bilirsin ben şu ana kadar hepsiburada hariç hiç internet alışverişi yapmadım ama ne kadar güvenilirdir bilmiyorum. Yani şöyle düşün Amerika'da gidip Apple Store'a kaça alacaksın? Bu fiyata göre karşılaştır. Mesela ios 4 için unlock çıktı mı bilmiyorum ama satan adam mesela telefonu alıp kendi unlock edip öyle koymuştur. O zamanda ister istemez telefon kullanılmış olur. Bir kereden bişey olmaz demeyin bence, adam yapmaya çalışırken kroik bir kazaya sebep olmuş olabilir. Neyse, gereksiz bir seneryo yazmış olsamda siz yine de iyi bir araştırın. Mesela satan adamla bi şekilde telefondan filan konuşun. Hatta birkaç tane kişisel bilgi iste bakalım terreddüt etmeden söyleyebilecek mi. Sen zaten anlarsın yalan mı söylüyor diye.

• amerika best buydan arkadaşım 2 hafta önce 2 adet 3gs 16gb White tanesi 648$ dan aldı eyalet vergisi dahil ve unlockluydu.

Çok şükür cihazlar 3.1.3 olarak geldi ve rahatça JB ve Unlock yaptım şu an kullanıyorlar ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkurler hocam bu arada amerıka best&buy dan kontratsız 599$ alırsam unlocksuz oluyor dedı bı arkadas bu ne kadar dogru bılmıyorum ama arastırıcam bakalım.

Konu ile alaksı yok ama neden mesajlarınızı küçük font da yazıyosunuz,zaten gözler bozuk monitöre giriyorum valla.
  • Geçtiğimiz ay suriyedeydim, elektronik malzeme satan dükkanların olduğu bölgede uzunca bir süre dolaştım fiyatları türkiyeden %20 - 30 daha ucuz ama her telefon yok, şu an değil iphone4 ilk model iphone bile bulmanız zor olabilir bence amerikadan almak daha mantıklı ama imkanınız varsa satış başladığı zaman italya veye yunanistandan unlock almanız çok daha akıllıca olacaktır ben ağustos sonu gibi yunanistan vodafone' dan alacağım.
  • burada ps3 ler 1400 lırayken o zaman irandan 60gb ntsc-j makıneyı 540 tl ye almıstım
  • quote:

Arkadaşlar bu hafta içi Halep ve İran' a gidicem orada elektronik eşya fıyatlarının ucuz oldugunu öğrendım. Sızce orda ıphone 4 var mıdır ? Yoksa agustosta kı Amerıka seyahatınde mı ıphone almam gerekıcek.

ABD İran'a ambargo uyguluyor, ne iPhone 4'ü allah aşkına Kaçak bulursunuz. Sahibinden & gittigidiyor daha iyi bir alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 23 Temmuz 2010; 10:04:57 >
  • Suriye'de Iphone serisine ait tüm çakma malları bulabilirsiniz.
  • iranı bilmiyorumda arabistanda almak isteyen arkadaşlar duymuştum, fiyat olarak türkiyeden çok bir fark yoktu. ayrıca bir taneside dedesinden almasını istemiş, kazıklamışlar dedesini. yani bulursanda alırken dikkat et.

quote:

Konu ile alaksı yok ama neden mesajlarınızı küçük font da yazıyosunuz,zaten gözler bozuk monitöre giriyorum valla.

aynen
  • Zaten amerıka'ya gidicem ama iran ve halep' te de bulunacagım ıcın oralarda satılırsa oralardan da alabılırm dıye dusunmustum ama amerıka dan almak daha mantıklı geldı bana. Bu arada bı arkadas best&buy dan 3gs 16gb aldıgını yazmıs 648$ dolara ama bu LİNK te 599$ oldugu yazıyor ustune vergı gelınce mı 648$ oldu. Bıde ben iphone 4 alıcam pekı bulamama gıbı bır sansım var mı su anda ??

Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş küçük font tan dolayı bılmem oyle alıstım cogu msj' ımda kucuk yazmaya dıkkat edıyorum.

• evet vergi geldiğinde 648$ oldu ve her eyaletin vergisi farklıdr nerdeyse. Chicago Gurnee BestBuy'dan alınan fiyat sana sölediğim. Bu arada ayın 10 unda gidip BestBuy a sorduğunda ellerinde iphone 4 yoktu
  • Agustos'un 2 sınde de ben gıdıcem ıns vardır ellerınde yoksa kotu olur. Türkiyeden almak zorunda kalırım. Ben whicita ya gıdıcem bu arada.
  • sn revolution
    seyahatiniz nasıl geçti,
    otel, alışveriş, yolculuk konusundaki tavsiyelerini almak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.