Bildirim
İran'ın kadın ninja ordusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gorgunclu kari ciksaydi daha iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızlar harika ama
herşeyimi veririm kırbaçlasın beni sabaha kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 22 Temmuz 2012; 2:32:33 > -
eğitimlerini izledim cidden sağlam eğitiliyorlar da.. Sorun şurada ki artık kara savaşı yapılmıyor bunları nerede kullanacaklar onu merak ediyorum.. -
Saddam'ın da vardı böyle orduları.
İş zora gelince tırt oldu hepsi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
eğitimlerini izledim cidden sağlam eğitiliyorlar da.. Sorun şurada ki artık kara savaşı yapılmıyor bunları nerede kullanacaklar onu merak ediyorum..
iç savaş? -
İran kızları çok güzel oluyor ama yaşlıların yüzüne bakılmıyor.İran'da rejim değişsin görün siz o zaman ortalığı.Ayrıca lübnan ortadoğunun paris'i -
quote:
Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X
quote:
eğitimlerini izledim cidden sağlam eğitiliyorlar da.. Sorun şurada ki artık kara savaşı yapılmıyor bunları nerede kullanacaklar onu merak ediyorum..
iç savaş?
Belki olabilir.. -
quote:
Atarlı kadınlar oyalansın diye işte, ne savaşacak bunlar. Anca şehir içi operasyonlarda felan filan... -
irem in kadın ninja ordusu diye okudum -
quote:
Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X
quote:
iç savaş?
-
Nazgul ordusu yeter zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X