Şimdi Ara

İran'dan iPhone almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buna benzer bir başlık daha açmıştım hepsiburada'dan alınır mı diye, o kampanyayı bazı sebeplerden kaçırdım fakat dün bir arkadaşla görüştüm iPhone 32 GB Siyah için 1400 lira fiyat istiyor. Simfree olarak geliyor bize sadece pasaport kayıt ettirmek düşüyor, 32 GB iPhone 1500 liraya geliyor. Kafama takılan İran/Irak gibi yerlerden gelen ürünler orjinal midir? Daha önce iPhone kullanmadım, ufak bir ihtimalde olsa elden alma imkanımda olabilir, cihazı aldığım zaman orjinalliğini nasıl anlarım? Üzerinde yazan seri numarası veya herhangi bir şekilde anlamanın yolu var mıdır ? Veya tecrübelerinden yola çıkarak daha önce buralardan cihaz almış olan arkadaşlar fikir verebilirler mi? Kısacası İran/Irak'tan elime gelecek olan iPhone orjinal midir, değil midir?

• verdiğin para az mı? 1400 lira veren adam gider 1800 lira da verir bayiiden alır en azından içi rahat eder. garantili olur bi sorun çıktığında muhatap bulur. 400 lira için gerek yok bence böyle maceralara..

yada gider yurtdışından kendin yada bi tanıdığa aldırırsın daha ucuza gelir. ben tanımadığım adama güvenip 1400 lira vermem.
  • @semion17, o konuda haklısın kesinlikle ama araştırdığım süre boyunca o kadar çok şey okudum ki kafam allak bullak oldu. Yurtdışından getirenler, getirtenler, alanlar, satanlar vs. o kadar çok satış konusu, şikayet, memnuniyet mesajı okudum, dünde bu şekilde bir arkadaş ile görüşünce dedim bu konuda deneyim sahibi olanlara bir danışayım, fikirlerini alayım. Alacak durumum çok şükür ki var ama işte benden kaynaklı birşey midir nedir 1 ay araştırmadan, alacağım şey ile ilgili herşeyi okumadan yapamıyorum, ondan sonra da herşey birbirine giriyor. Lanet olsun içimdeki araştırma sevgisine.
  • Onun yerine forumun 2.el bölümünden referansı olan arkadaşlardanda alabilirsiniz,elden teslim şeklinde alır kurcalarsınız kamerasına falan bakarsınız
  • ben de satıyorum sana yardımcı olabilirim alış konusunda..
  • @AhmedKaymakcı, öneri için teşekkür ediyorum. Sürekli takip ediyorum zaten o kategoriyi, birkaç arkadaşla da görüştüm ancak sonuca bağlayamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

@AhmedKaymakcı, öneri için teşekkür ediyorum. Sürekli takip ediyorum zaten o kategoriyi, birkaç arkadaşla da görüştüm ancak sonuca bağlayamadık.

anladım hocam,umarım dilediğiniz gibi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Ukrayna dan Telefon Almak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende artık sıkıldım iP4'den .. Satmaya kalksak kaça gider ki (32Gb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa
    Bende artık sıkıldım iP4'den .. Satmaya kalksak kaça gider ki (32Gb)

Yurtiçi garantilimi yurtdışı simfreemi,yurtdışı simlocked mu? Çiziği vs varmı,Kutusu aksesuarları tammı,servise gittimi azıcık bilgi verseniz nasıl olur hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa
    Bende artık sıkıldım iP4'den .. Satmaya kalksak kaça gider ki (32Gb)

Yurtiçi garantilimi yurtdışı simfreemi,yurtdışı simlocked mu? Çiziği vs varmı,Kutusu aksesuarları tammı,servise gittimi azıcık bilgi verseniz nasıl olur hocam?

yurt içi garantili çiziksiz tam aksesuarlı 6-7 aylık 32gb ip4 elimde, kutudan yeni çıkmış gibi. ben de bayadır merak ediyorum satsam kaça gider acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.