Şimdi Ara

İran & Chincilla mama önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar;
    15 aylık chincilla erkek kedim var. iki ay önce kısırlaştırdım. operasyonu yapan veteriner kullanmakta olduğumuz mamaya devam edebileceğimizi söyledi. Royal Canin Persian 30 kullanıyoruz. bu mama aldığım sitede kategori olarak hem normal kuru mamalar arasında hem de kısırlaştırılmış kedi mamaları arasında bulunuyor. bu da aklımı karıştırdı iyice.

    erkek kedilerde idrar yolları sıkıntısı yaşanabileceğini söylemişti veterinerimiz ve kullandığımız mamanın bu sorunları engelleyebileceğini eklemişti. farklı veterinerler ise mamayı değiştirebilirsiniz dedi. kendi sattıkları mamaları da önerdiler.

    konu hakkında bilgisi ve önerisi olan var mı.



  • Irka özel mamalar ilgili ırk kedilerin kısırlaştırılmış olanlarına da uygun üretiyor ama kediniz erkekse idrar yolu enfeksiyonlarına çok daha açık olduğu için kısırlaştırılmış mamaları tercihe edebilirsiniz kullandığınız mama çok iyi bir marka ama ben Pro Plan tercih ederdim bir de veterinerlerin yönlendirdiği mamaları boşverin Türkiye'de şöyle bir ticaret yapısı oluştu veteriner hekimler bazı markaların Pet Shoplara verilmesini engelleyip müşteriye sadece o mamaları önerip tekel yaratmaya çalışıyor ya da hastalığı olmadığı halde reçeteli seri (ilaçlı tedavi serisi) mamalara yönlendiriyor ben bu konuda çok dürüst olduklarını sanmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 23 Mayıs 2017; 11:52:39 >
  • Bir de Acana ürünlerini inceleyebilirsiniz
  • Çok araştırdım en iyi mama nd diyorlar. Bende bundan sonra nd ye dönmeyi düşünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer kedimiz tekir, onun için pro plan kullanıyor ablam. benimki iran uzun tüylü olduğu için rpyal canin'in persian için olanını kullanıyordum. önerdiğiniz mamalarda cins fark etmiyor sanırım.
    N&D araştırdım kaliteli ama çok çeşidi var iyice aklım karıştı.
  • Chincilla sence nasıl bi kedi türü uysal mı? Tavsiye eder misin?
  • warofthe1 kullanıcısına yanıt
    biz uysal, miskin, kucakta olmaktan hoşlanan bir kedi olduğu için iran&chincilla kedisini tercih ettik. ama bizimki uyanık olduğu her an çok hareketli. belki de genç olduğu içindir. henüz 15 aylık.
    çok insan canlısı, yanında sürekli insan olmasını isteyen bir cins.
    tüm gün evde olunmayacaksa farklı bir ırk tercih edilmeli. bu cins kediler yalnız kalmayı pek sevmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.