Şimdi Ara

Iraklı vekil: Türk askeri ile savaşabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iraklı vekil, ''Musul kurtarıldıktan sonra Türk askeriyle savaşabiliriz'' dedi.

Irak parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu, ‘işgalci’ olarak nitelediği Türk askerlerinin “Irak topraklarından ancak askeri bir harekatla çıkacağını, direniş güçlerinin de bu işgale karşı savaşmaya ve Irak’tan çıkarmaya hazır” olduğunu belirtti.

Komisyon üyesi Falih Elhazali yaptığı bir açıklamada Irak’ın diplomatik ve hukuki yolları denediğini, Güvenlik Konseyi’ne şikayetini ilettiğini fakat hala “Türklerin Irak’ın kuzeyinde toprak işgal ettiklerini” söyledi.

''GÖNÜLLÜ ASKERLER GÖREVE HAZIR''
    Hazali, çözümün askeri harekat olduğunu savunarak Haşd Şabi olarak adlandırılan gönüllü askerlerin bu görev için hazır olduklarını, savaş seçeneğinin Irak hükümetinin takdirinde olduğunu açıkladı. Hazali, Türk askerlerine karşı savaşmanın şu an mümkün olmadığını, bunun ancak Musul’u kurtardıktan sonra yapılabileceğini söyledi.

Hazali ayrıca “Türklerin Irak’tan çıkarılmasının ulusal bir mesele olduğunu Irak’ın egemenliğine dokunduğunu bu yüzden tüm Iraklıların katkı sağlaması ve susmaması gerektiğini” vurguladı.

http://www.ensonhaber.com/irakli-vekil-turk-askeri-ile-savasabiliriz-2016-02-08.html

• biz bırakalım işid öldürsün bu salakları
  • Bunlar yürek yemiş. Bu alenen ülkeyi tehdit. Devletin çok ciddi bir tepki göstermesi lazım.
  • Yav bunlar gene ne havlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar altlarına iki hummer çekip amerikan ekipmanlarını giyince kendilerini bir halt sanıyorlar heralde...
  • Bırakın gelsin gel hele gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cümle tehdittir, savaş sebebidir. Bu ne cürret. Anlamak güç!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullandığı uyuşturucuyu fazla kaçırmış
  • Bu beyinsizlerin ordusu silahları bırakıp kaçmamış mıydı Işid den? Hadi biz de büyük bi ülke değiliz ama siz kimsiniz lan?

• ışid den kaçanlar mı kafa tutuyor. yoksa ulkesine abd girdigi zaman kafasını kuam sokanlar mı
  • Ben pek anlamadım bu işi. Şimdi biz orada durmakta haklı isek, Irak haksız ise bunu gerekçesiyle dünyaya açıklamak lazım. Aksi halde işgalci konumunda oluyoruz. Burada "ırak ta kimmiş, yürek yemiş" falan diyenlere de ortam müsait olunca da sana bi güzel girerler ve bu sözlerini hatırlatırlar derim. Etme bulma dünyası bu.
  • Bu ödlekler mi savaşacak
  • Şimdi Irak kardeşim , bak biz Araplara benzemeye çalışıyor olsak da biz Türk'üz . Yani anlatabiliyorum umarım hani bir Türk'e atar yaparsan sonra vay efendim biz sizi Arap sanıyorduk şaka yaptık olmasın .

Vurursak toprak atarlar .

Ha ancak burada adamlara hak veermek lazım . Biz nasıl Rus uçağını vurduysak bu adamlar da bizi vurabilir haklarıdır . Orası Türkiye sınırının içinde mi ? Değilse haklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Şubat 2016; 17:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şimdi Irak kardeşim , bak biz Araplara benzemeye çalışıyor olsak da biz Türk'üz . Yani anlatabiliyorum umarım hani bir Türk'e atar yaparsan sonra vay efendim biz sizi Arap sanıyorduk şaka yaptık olmasın .

Ha ancak burada adamlara hak veermek lazım . Biz nasıl Rus uçağını vurduysak bu adamlar da bizi vurabilir haklarıdır . Orası Türkiye sınırının içinde mi ? Değilse haklılar.

Toprak bütünlüğünü koruyamıyor ayrıca hak sahibiyiz o topraklarda bugün kuzey ırak bağımsızlık refanrandumu yapıcam desin musul kerkük bizimdir toprak bütünlüğü bozuluyor çünkü.
  • Demek ki bizimkilerin dış politikası bu kadar rezil ki şu köy ağaları koca ülkeyi tehdit ediyor bravo..Eee türbe kaçırırken bunları da düşünecektiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

quote:

Şimdi Irak kardeşim , bak biz Araplara benzemeye çalışıyor olsak da biz Türk'üz . Yani anlatabiliyorum umarım hani bir Türk'e atar yaparsan sonra vay efendim biz sizi Arap sanıyorduk şaka yaptık olmasın .

Toprak bütünlüğünü koruyamıyor ayrıca hak sahibiyiz o topraklarda bugün kuzey ırak bağımsızlık refanrandumu yapıcam desin musul kerkük bizimdir toprak bütünlüğü bozuluyor çünkü.

Ya birader ne diyorsun ya

İyi benim de Hititlerden dolayı Ankara'da toprak hakkım var ne olacak ? Başka ülkenin sınır problemi bize mi sorun oluyor ?

Irak'ın kendi problemi o zaman başkaları da gelsin bizim doğuya üs kursun sınır problemi var desin ne olacak ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

quote:

Ya birader ne diyorsun ya

İyi benim de Hititlerden dolayı Ankara'da toprak hakkım var ne olacak ? Başka ülkenin sınır problemi bize mi sorun oluyor ?

Irak'ın kendi problemi o zaman başkaları da gelsin bizim doğuya üs kursun sınır problemi var desin ne olacak ?

Musul kerkük bizim için vatandır türkler yaşıyor korumamız gerek eğer türk askeri tam olarak çeikilirse etnik temizlik yaaparlar ya öldürürler ya da zorunlu göç zaten son 25 yılda musul kerkük de kürtler ciddi oranda çoğaldı azınlık durumuna düştüler türkler her yerde istilacı bu kürtlerde arkadaşım anlamadım ki .

• 300 işidliye karşı 20 bin asker ve o kadar ağır silah araç gereçlerini arkada bırakarak kaçanlara bak hele sen. Türk askeriyle şavaşabilirlermişmiş.
  • 40 uçak yetmemiş demekki. 100 uçakla kandili bombala bak o zaman çıtlarını çıkarabiliyorlar mı.. Bu dünyada hiç kimseye yardım etmeyeceksin. Gireceksin bunları sömüreceksin, bir lokmaya muhtaç ediceksin ki seni sevsinler..

• Ülkesi yol geçen hanına dönmüş gelip birtek bize mi artistlik yapabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.