Şimdi Ara

IRAKLI AŞKIMLA BULUŞTUK. ROMANTİK ANLAR YAŞADIK. KAFAM ÇOK KARIŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün öğle arasında çalıştığı yere gittim. patron iş olduğunda çağırıyormuş. ondan olmayabilir diye düşündüm. kapı hafif aralıktı. tam dönüyordum sonra gittim açtım kapıyı. direk onu gördüm. kafayı yan koymuş konuşulanlara bakıyordu anlamadan. ranea diye seslendim 2 3 kere duydu çok şaşırdı. geldi yanıma. kapıda konuşurken patronu geldi. ben arkadaşıyım dedim. içerde konuşun dedi. bişey konuşamadık türkçeyi iyice unutmuş. akşam dedim 18.00 da çıkıyorum dedi. sen gel dedim. ben 18.30 da çıkıyorum dedim . tamam dedi. teli değişmiş. benim numaramı aldı.

gelip gelmeyeceğinden emin değildim. sürekli saate bakıyordum. saat 17.50 de ankarada inanılmaz bi yağmur başladı. Allahım bu kadarmı şans olur dedim. geleceği varsada gelmezdi. ben çıktım gittim lavaboya çıkıyorum deyip. hanın önünde yolun karşısında bekledim.kız çıktı telefonla konuşuyordu. beni arayacakmı diye az bekledim. ama fazla vaktim yoktu. çünkü lavaboya gittim dedim. hemen yolun karşısına geçtim. bu arada sırılsıklam oldum . arabalar ezecekti az daha. çift yönlü yol . neyse yanına gittim gene şaşırdı. patron bugün kızdı bidaha onla konuşmayacaksın felan demiş buna. kızkardeşi de bizim yan handa. arabayla geldi. onla konuştu. sonra kız kardeşi arabadan indi. ben sizi taksiyle bırakırım 10 dk bekleyin geli,cem dedim. iş yerine gittim koşa koşa. çıkışa beş dk kala patrona arkadaş arabayla geldi ben çıkayımmı deyip çıktım. gittim hanın kapısında yoklar. içeri baktım. üst kattan iniyorlar. patron gene bizi görmüş. bunu aramış. adam yaşlı başlı ama kıskanmış bizi. kızda ben çıkıyorum işten demiş. Ben gelmeyim diye çıktımmı diyorsun dedim valla dedi yemin felan etti artık bilmiyorum.

neyse ben az konuşalım taksiyle bırakırım dedim. taksiye binmediler. benimde işime geldi çünkü daha fazla konuşabilirdik o şekilde. yağmurda yürüdük. kaldırımlar dar olduğundan arabalar felan hep üstümüze su sıçrattı. baştan ayağa sırılsıklam olduk. ama çok romantikti. hayatımın aşkı yanımda olduğu için hiç birşeyi umursamadım. 15 dk yürüdük. onu çok sevdiğimi fefalarca söyledim. oda söyledi. inanmadığımı söyledim. yeminler etti. herkes beni kötülemiş. iş yerindeki usta hakkımda kötü konuşmuş. o yüzden vazgeçmişler. ama artık iyi biri olduğunu biliyoruz. ailem seni seviyor dedi. 1 ay sonra istemeye gelin dedi gene. uzun oldu biliyorum ama çok romantikti olan herşey. hala bilmiyorum oyunmu oynuyor benle ama ben herşeye rağmen onu çok seviyorum. beni ondan başka kimse böyle mutlu edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 21 Eylül 2016; 0:54:11 >

• Ona bunun kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
    Okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ı low yu cahit
  • İnşallah kız doğru söylüyordur ve mutlu olursunuz kardeşim.Vakit geçirmeden gidin isteyin , flört falan etmeyin daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek444

İnşallah kız doğru söylüyordur ve mutlu olursunuz kardeşim.Vakit geçirmeden gidin isteyin , flört falan etmeyin daha fazla.

valla olanlardan sonra ne deseler yalan söylüyolar diye düşünüyorum. kız seni seviyorum diyor yalan diyorum. işten çıktım diyor yalan diyorum. ama kızı çok seviyorum o ayrı. zaten eski konuları gördüysen istemeye gittik bir kere. ama işyerindeki usta bodu işi beni kötülemiş. daha bugün net olarak söyledi kız. o günden beri 2 ay geçti. zaten flört gibi durum yok. aylardır ilk defa konuşabildim kızla. ama rüya gibiydi. beni hayatta tek mutlu eden şey o. çok zor mutlu olan biriyim çünkü
  • Okudum zevkli geldi

Güzel güzel geliştirebilirsen olur. İyi hikaye.

• Senin sevdiğin türden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adına hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Okudum zevkli geldi

Güzel güzel geliştirebilirsen olur. İyi hikaye.

sevdiysen önceki konularıda tavsiye ederim. yalnız hikaye değil kelimesi kelimesine gerçek. 2 3 sezonluk dizi senaryosu çıkar yaşadıklarımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Adına hayırlısı olsun

çok sağol dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne İraklıymış arkadaş.Sürekli konu açacağına tek konu açıp güncellesen ya.Madem sevdiğine inanmıyorsun yol ver gitsin hala ne dolanıyorsun ardında.Ne ilginç insanlarsınız arkadaş ya ülkede kız kalmadı gittin elin Iraklısını mı buldun

• şu kızdan bi ayrılda bizde rahat edelim be
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık. Bu konuyu hanidir görüyorum aynısını yazacaktım ki sen yazmışsın. elin kızından hayrı zor bulurken birde suruyelisinden ıraqlısından medet umuyorsunuz ne adamlarsınız yaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Ulan ne İraklıymış arkadaş.Sürekli konu açacağına tek konu açıp güncellesen ya.Madem sevdiğine inanmıyorsun yol ver gitsin hala ne dolanıyorsun ardında.Ne ilginç insanlarsınız arkadaş ya ülkede kız kalmadı gittin elin Iraklısını mı buldun

dostum niye ulan dedin şimdi bana önemli, gelişme oldukça açıyorum sürekli konu açmıyorum. 1 ay konu açmadığımda oldu. siz forumdaşlarımdan destek bekliyorum. çünkü ailem dahil çevremde destek olan kimse yok. iş yerindekilerin zaten yapmadıkları kalmadı kızla ayrılmamız için. kıskançlık çekememzlik. çünkü kız çok güzel. her girdiği yerde asılıyorlar. beni çok sevdi. ama sonrasında bazı şeyler oldu. görüşemedik. ama ben çok sevdim. müslüm babanın dediği gibi her sevgi zamanla bitermiş derler, benim ki bitmedi anlayamadım. ben birini sevecek aşık olack bağlanacak biri değilim. ama bu kız için yapmayacağım şey yok. çok sevdim bidaha böyle sevemem. o yüzden bırakmıyorum peşini. aşkın dili dini ırkı olmaz kardeşim. türk kızları güzel ama etkilemiyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

Ağzına sağlık. Bu konuyu hanidir görüyorum aynısını yazacaktım ki sen yazmışsın. elin kızından hayrı zor bulurken birde suruyelisinden ıraqlısından medet umuyorsunuz ne adamlarsınız yaaa.

suriyeli bi kıza aşık olursun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

şu kızdan bi ayrılda bizde rahat edelim be

ölürüm gene bırakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 21 Eylül 2016; 0:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Senin sevdiğin türden

• Durumum yoktu
    Okumadım

Okumadım
    Durumum yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Durumum yoktu
    Okumadım

Okumadım
    Durumum yoktu

• Hocam millet niye aranıza girmeye çalışıyor, neden kıza güvenmiyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.