Şimdi Ara

Irak - Suriye... sıra Türkiye'de mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ırak ve suriyede yaşanan karmaşa ve ölümlere şahit olduk.
    ırak ve suriyede kürdistan, amerikanın ve rusyanın desteğiyle kuruldu.
    hatta buna türkiye'den de cidde destek geldi.
    ne desteği, ne saçmalıyorsun diyen olursa, "peşmergenin türkiye üzerinden kobaniye geçişine izin vermek" bir örnek olabilir.
    ypg kobaniyi aldıktan sonra hatay sınırına kadar hızla dayandı.ışid burda taşeron görev gördü.
    ışid bir şehre girer, sonra ypg gelir ciddi bir çarpışma olmadan şehrin kontrolü ypg ye yani kürdistana devredilir.yeni haritalar şekillenir, bu kadar basit. ışid'in projedeki görevi de yerine getirilmiş olur.

sıra tr ye geldi mi?
    2050 civarı bugün suriyede yaşananların tr de yaşanma ihtimali yok mudur?
    sıra falan gelmedi diyen varsa kanıtlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 30 Ağustos 2017; 17:26:49 >

• Zaten Türkiye de terör grupları var.Sınır içi ve sınır dışı suriye ırak gibi olmamızın nedeni güçlü bir asker polis kadrosunun bulunmasıdır.Türkiye gerektiğin de sınır temizliği de yapıyor.Büyüyen DEAŞ'ı Fırat Kalkanı ile yeteri kadar zayıflattık.Biz zayıflattık dan sonra Amerika ve Rusya boş yerleri bombaladılar.İç tehditlerimiz dış tehditlerden daha fazla olması gülünç bir durum.
  • Uyanda balığa çıkalım
  • Hayir kesinlikle oyle birsey yok agzinizi şerre yormayin lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün mesele Suriye olursa bilin ki hedef Türkiye’dir. -Erbakan

• bence 2050civarı şuanki suriye olma ihtimalimiz hayli yüksek. zaten türkiyenin kontrolü tamamen amerikada. direksiyon tamamen amerikanın elinde ve arabayı bölünmeye doğru sürüyor.hafif ses çıkarırsak direksiyonu kırıyor arabaya asfalttan çıkıp taşların üstünde gidiyor hopluyoruz tamam abi sen nasıl istersen öyle sür diyoruz.

örnek mi istiyorsunuz. farklı taşeron gruplarla istiklal caddesi ankara reina beşiktaş kayseri havalimanı vb patlamalar ayağını denk al mesajıydı bence.borcunu al yolunu yap ses çıkarma diyo adam.

akp mhp chp ve hdp bunların hepsi amerika kontrolündeki partiler. bunu ben demiyorum. diyen bir parti lideri ve trt1deki seçim konuşmasında söylüyor. isteyene youtube linkini atabilirim.

yani ülke hızla suriyeleşme ve bölünmeye doğru gidiyor.yapılması gereken biran önce oturum izni için amerika yeşil karta başvurmak.çünkü ilerde başvurular artacak bize çıkma ihtimali düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanada biraz soğuk ama orası da denenebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abd somurge uyguladıgî ulkelere girmez

sadece somurgeye karsı gelen ulkelere girip kendi adamını koyar

elli senedir bizik siyasetciler abd tehdidine karsı gelmedi.yani harac odendigi icin girmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorWatson

Zaten Türkiye de terör grupları var.Sınır içi ve sınır dışı suriye ırak gibi olmamızın nedeni güçlü bir asker polis kadrosunun bulunmasıdır.Türkiye gerektiğin de sınır temizliği de yapıyor.Büyüyen DEAŞ'ı Fırat Kalkanı ile yeteri kadar zayıflattık.Biz zayıflattık dan sonra Amerika ve Rusya boş yerleri bombaladılar.İç tehditlerimiz dış tehditlerden daha fazla olması gülünç bir durum.

Ah bir de içimizden pkk destekçileri çıkmasa hocam..

Gel de anlat

• Adamlar: "böl, parçala, yönet" politikasını uyguluyor. Yeterince parçalanan ortadoğuyu 3. bir dünya savaşı ile tamamen yok edebilirler.
    Göstergeler 2021'de 3. dünya savaşının çıkabileceğini söylüyor. Nükleer, kimyasal ve biyolojik silahların olduğu bir 3. dünya savaşında milyarlarca insan ölebilir. Bak milyon demiyorum milyarlarca insan ölebilir.
    Eğer abd-rusya ve çin'den herhangi biri Türkiye'nin karşısında olursa Türkiye diye bir şey kalmaz. 1. dünya savaşında teknoloji çok gelişmemişken bu kadar toprağı kurtarabildik. Ama şimdi bir atom bombası yedin mi iflahın şaşar. Hele İstanbul'a ve Ankara'ya 3 atom bombası salladın mı geriye ne fabrika ne üretim kalır. O zaman belkide geriye kalan Türk'ler yeni kurulan devlette bir azınlık olur.
  • Irak krizi zamani Ecevitin Abd yardimiyla kürt devleti kurulmasina yardim ettigi dogru

• Tayyip baba hepsini yener

• sıranın bize gelmesi için bir sebep yok. zira bizde ne petrol var ne doğalgaz. zaten abd nin stratejik ortağıyız.
  • Asıl hedefin Türkiye olduğunu bundan bilmem kaç sene önce Prof. Dr. Necmettin Erbakan zaten söylemişti. bunların aksini söyleyerek komiklik yapmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 30 Ağustos 2017; 22:28:54 >
  • Valla bu işleri az çok takip eden + batıdaki medya organlarını takip eden zaten orda bir kürt devleti yapılanmasına batılı devletlerin kıçını nasıl yırttığını çok rahat görür.Bu mesele değil ama ilerde ABD yine bu kürt fetişizmini sürdürürse biz yavaştan orda İran ile sağlam bir müttefik olur bu ypgyi falan süpürebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oulmes

bence 2050civarı şuanki suriye olma ihtimalimiz hayli yüksek. zaten türkiyenin kontrolü tamamen amerikada. direksiyon tamamen amerikanın elinde ve arabayı bölünmeye doğru sürüyor.hafif ses çıkarırsak direksiyonu kırıyor arabaya asfalttan çıkıp taşların üstünde gidiyor hopluyoruz tamam abi sen nasıl istersen öyle sür diyoruz.

örnek mi istiyorsunuz. farklı taşeron gruplarla istiklal caddesi ankara reina beşiktaş kayseri havalimanı vb patlamalar ayağını denk al mesajıydı bence.borcunu al yolunu yap ses çıkarma diyo adam.

akp mhp chp ve hdp bunların hepsi amerika kontrolündeki partiler. bunu ben demiyorum. diyen bir parti lideri ve trt1deki seçim konuşmasında söylüyor. isteyene youtube linkini atabilirim.

yani ülke hızla suriyeleşme ve bölünmeye doğru gidiyor.yapılması gereken biran önce oturum izni için amerika yeşil karta başvurmak.çünkü ilerde başvurular artacak bize çıkma ihtimali düşer.

link pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Adamlar: "böl, parçala, yönet" politikasını uyguluyor. Yeterince parçalanan ortadoğuyu 3. bir dünya savaşı ile tamamen yok edebilirler.
    Göstergeler 2021'de 3. dünya savaşının çıkabileceğini söylüyor. Nükleer, kimyasal ve biyolojik silahların olduğu bir 3. dünya savaşında milyarlarca insan ölebilir. Bak milyon demiyorum milyarlarca insan ölebilir.
    Eğer abd-rusya ve çin'den herhangi biri Türkiye'nin karşısında olursa Türkiye diye bir şey kalmaz. 1. dünya savaşında teknoloji çok gelişmemişken bu kadar toprağı kurtarabildik. Ama şimdi bir atom bombası yedin mi iflahın şaşar. Hele İstanbul'a ve Ankara'ya 3 atom bombası salladın mı geriye ne fabrika ne üretim kalır. O zaman belkide geriye kalan Türk'ler yeni kurulan devlette bir azınlık olur.

Atom bombası salladım mı ne ya. Öyle kolay mı atom bombası atmak. Bizim topraklarımızı istiyorlar, yok olmamızı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

quote:

Adamlar: "böl, parçala, yönet" politikasını uyguluyor. Yeterince parçalanan ortadoğuyu 3. bir dünya savaşı ile tamamen yok edebilirler.

Atom bombası salladım mı ne ya. Öyle kolay mı atom bombası atmak. Bizim topraklarımızı istiyorlar, yok olmamızı değil.

Müslüman ve hristiyan nüfusu azaltmak istiyorlar. Atom olmazsa hidrojen bombası olur.
    Ama abd ile savaşsak adamlara doğru düzgün zarar bile veremeyecek olmamız.

• Hedef Türkiye olsa dahi o kadar kolay değil. Büyük devletler aynı safta olmayacak. Şu anda askeri olarak da yeterince iyiyiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

quote:

Müslüman ve hristiyan nüfusu azaltmak istiyorlar. Atom olmazsa hidrojen bombası olur.
    Ama abd ile savaşsak adamlara doğru düzgün zarar bile veremeyecek olmamız.

ABD'yi kimse tek başına yok edecek güçte değil. Ama büyük devletler aynı safta olmayacak. Rusya, Çin gibi devletler Amerika ile aynı safta olmaz. O yüzden şansımız var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.