Şimdi Ara

İradesizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İradem ile ilgili yüksek sıkıntılarım var. Özellikle dersler ve yemek konusu en önde geliyor. Lise üçüncü sınıf öğrencisiyim bu dönemi takdirle bitirdim ama bunun sebebi çalışmam değil daha çok kafamın derslere çabuk yatmasından kaynaklanıyor. Arkadaşlarım bi' taraftan okul derslerini diğer taraftan YGS derslerini aradan çıkartıyor , ben ise ya gitar çalıyorum yada bilgisayarla uğraşıyorum ( bilgisayarı zor da olsa kaldırdım ama şuan geri kurmayı düşünüyorum.). Bir de yemek mevzusu var , tam bi çöp öğütücüsüyüm. Ne bulursam yiyorum , önceden spor yapıp fazla kilo almıyordum. Fakat yaklaşık iki üç ay önce sevgilimden ayrıldım ( daha doğrusu o ayrıldı , ha bi de o var. Aklımdan çıkmıyordu ama Anna Karenina sayesinde bazı şeyleri anlayıp kendime eziyet etmeyi bırakabildim.) , o günden sonra iyice bıraktım kendimi. Yazın başından beri 92-93 kilodan 110 civarına çıktım ve rahatsız olmaya başladım ( boyum 185 civarı ). Bu yazı biraz iç dökmek birazda öneri almak için. Bir de son olarak yakın zamanda psikoloğa gitmeyi düşünüyorum en iyisi bu olur gibi geliyor. Sizden de önerilerinizi bekliyorum.

Özet : Yukarıyı okursanız memnun olurum , iradem koreliler kadar küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Hmm...

• Spora başla ve git o kızı tekrar kazan. Bu yaşta pes edilmez, direneceksin...
  • O seni kaybetti sen onu değil diye düşünsen yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.