Şimdi Ara

IQ testi nerde ve nasıl yaptırabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerde yaptırabilirim genel olarak hastane psikolog gibi yerler mi yapar ve antalyadayım bildiğiniz bi yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nette bir sürü var bundan benim hep normal çıkıyor, tabi ne kadar doğru bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Nette bir sürü var bundan benim hep normal çıkıyor, tabi ne kadar doğru bilinmez.

Internettekinlerde biri 130 çıktı başka bi tanesi 145 çıktı maalesef çok güvenemiyorum bilen biri tarafından olması en uygunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 24 Haziran 2015; 12:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Nette bir sürü var bundan benim hep normal çıkıyor, tabi ne kadar doğru bilinmez.

Internettekinlerde biri 130 çıktı başka bi tanesi 145 çıktı maalesef çok güvenemiyorum bilen biri tarafından olması en uygunu

Neden bu kadar sardın ki hocam?
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Internetten böyle sonuçlar çıkınca insan bi sarıyor merak ediyor acaba gerçekte nasıl diye

• quote:

Internetten böyle sonuçlar çıkınca insan bi sarıyor merak ediyor acaba gerçekte nasıl diye

Normaldir hocam düşük olacağını sanmıyorum.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piskologlar veya psikiyatristler yapar.
  • Sende goblin zekası var.

• quote:

İnternettekiler genelde kâr amaçlı basit testler oluyor hocam. Gerçek testler ile uzaktan yakından alakası yok. Fiyatı ise gittiğiniz yere göre değişir. 300~400 e de yapan var 150~200 e de yapanlar var.

• Kimler nerde nasıl yapıyor peki biliyor musunuz?

• Arkadaşım adamlar kaç kere cevap yazmış hastanede veya psikolog psikaytrlar yapıyor diye hala sen nerde nasıl yapılıyor diye soruyosun. Bence yaptırma sonuç ortada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.