Şimdi Ara

İPTV epg ekleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
14
Favori
79.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyw hocam arkadaş kod verdi kayıt olduk gerçekten bu site sahipleri kimse böyle insanların çoğalması lazım.Resmen dolandırılmamamız için sistem yapıp halka sunmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kron0S

Bu mesaj silindi.
    Elinize sağlık. EPG bilgisini her gün girmek zorunda mıyız? Yani bu bigiler kaç günde bir güncelleniyor normalde?
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    O zaman bunu giriyoruz ve bırakıyoruz doğru mu anladım? O zaman çok güzel. Yine ellerinize sağlık.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    çekip yollayayım. 2dk müsaade rica ediyorum.
  • 50 fps yayın arıyorum.varsa satan bilen pm den dönüş yapsınlar bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler

Ben uye oldum ama ucretsiz suan
    ucret isteyen olmadi,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali beyendi -- 9 Temmuz 2020; 11:25:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.