Şimdi Ara

İPTV epg ekleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
15
Favori
53.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam.Emeginiz icin tesekkurler.Cok ugrastim ama sonuc alamadim.Tantrium Edidore kanallari ekledim ve kaydettim .Bir dosya olusturdu ama link adresi olusmadi.O dosyayida Perfect Player programinda kullandim ama olmadi Iptv extermdada link istiyor link olusturamadim.Yardimci olurmsunuz.
  • Merhaba herkese. Tv guide destegi oomayan bir iptv kullaniyorum. Acaba Kronos bahsettiginiz epgyi nasil kullanabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mammalianps

    Merhaba herkese. Tv guide destegi oomayan bir iptv kullaniyorum. Acaba Kronos bahsettiginiz epgyi nasil kullanabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
    Epg bulma,düzenleme gerçekten zor işler. Benhttp://epg.yayinakisi.co/ sitesinden cüz'i ücret karşılığı epg hizmeti satın aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Satış sonrası Telegram üzerinden anında yardım hizmetleri var. Ben çok memnunum.
  • kron0S K kullanıcısına yanıt

    hocam selam,


    test için web sayfanızdan epg linki aldım. Ancak tvmate ile çalışmadı. Sanırım tvmate ile sorun yaşıyorsunuz.

  • Ben epghizmetini kullanıyorum ve çok memnunum; üstelik link girme zorumluluğunuz da yok. Tivimate uygulaması üzerinden link girmeden epg hizmeti alabiliyorsunuz. Hem güvenli hem de sorunsuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMecEngineer -- 29 Ocak 2021; 11:19:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    o da bir ihtimal tabii ama hiçbir sorun yoksa ve gayet iyi para akışı varsa neden kaçayım ki hemen? önce bir iyice üyeleri toplar sonra küçük bir zam yapar ardından da yıllık üyelikleri aldılar mı ondan sonra paraları hortumlayıp toz olmaları gerekirdi tosuncuk bu şekilde kaçtı :D ama bence birileri kapattırmış olabilir çünkü turke**** sitesinde bir ara sinevidi cimere şikayet ettim gibi bir konu açılmıştı yani eğer o kişi gerçekten şikayet etmişse belki bir ihtimal bu yüzden kapatılmış olabilir. Çünkü adamların sistemleri çok sağlam çalışıyordu bildiğin fta kanal gibi açılıyordu hepsi ve gram takılma olmuyordu tabi bu benim kullandığım internetin hızıyla da alakalı olabilir 100mbps'de sorunsuz izlenirken 16mbps'de belki de hiç açılmıyordu her neyse üzüldüm açıkçası gitmelerine çünkü gerçekten bazen yurtdışında çok işime yarıyordu yapçak birşey yok artık canlı tv sitelerinden devam edicem yurtdışına gittiğimde :(





  • tivimate olanlar zaten iptv bir dünya para vermişlerdir epg içerikte iptv sahipleri sallamıyor arkadaştan direk hizmet alsalar daha iyi olur kişisel alım iptv birlikte 300 tl geçiyor yıllık bende 3 gün deneyeceğim telegram grubunuz var mı epg hizmeti için

  • Deneme şansımız varsa bende bir kaç gün deneyip satın alabilirim sonrasında
  • Vermiş olduğum linkler patlamış arkadaşlar. Yeni adresler buldukça paylaşacağım sizinde bildiğiniz link varsa paylaşın bizde yararlanalım.

  • Bu hizmeti alabileceğimiz servisler var mı?

  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Yayinakisi.co dan cüzzi bir ücret karşılığında alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mutu81 M kullanıcısına yanıt

    Aldım hocam. Oldukça başarılı bir servis.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.