Şimdi Ara

[İPTAL][REHBER] LG Optimus Black P970 - Root, Recovery Mod, Custom Rom Kurulumu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
26.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla aklıma tekrar flashlamaktan başka bisi gelmiyor. O da ise yarar mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

Valla aklıma tekrar flashlamaktan başka bisi gelmiyor. O da ise yarar mı bilmiyorum.

dostum sagol bu marketteki ClockworkMod un ROM Manager ını yükledim problemsiz yedek aldı.
  • herhangi bir sorunda orjinal romu yükleyip garantiye tekrar girer flaan diyoruz da açılmadığı için garantiye gitmesi gerekiyor mesela o zaman nasıl yüklenecek orjinal rom ?
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 20 Ocak 2012; 14:03:10 >
  • açılmadığı zaman çeşitli programlarla orijinal rom yüklenebiliyor. ayrı rehberler var onun için.
  • quote:

açılmadığı zaman çeşitli programlarla orijinal rom yüklenebiliyor. ayrı rehberler var onun için.

cevap için sağolun karar verdim ben de yüklüycem bi aksilik çıkmaz inş. :D
  • bu rom çok güzel. Bende zaten cm yi nova v11c kernel ile kullanyorum. Ama işte Tr katakter sorunu olmasa
  • g tuşu direk kameraya atıyor novadan mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

Nova dan.

• quote:

quote:

Nova dan.

bir çaresi var mı ki usta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 21 Ocak 2012; 21:27:17 >
  • Terminalden yapiliyordu bi ayar ama hatirlamiyorum. Eskidi bu rom baya. Cincir a geç bence :)

• quote:

Terminalden yapiliyordu bi ayar ama hatirlamiyorum. Eskidi bu rom baya. Cincir a geç bence :)

Internete aradım ama sadece tuş kilidi yapma ayarı var düşünürüm belki ama ana başlıkta çok da iyi konuşmuyorlar ginger hakkında
  • Benimde kullandığım en güzel romlardan biridir Nova8. Gingerbreak V20N 2.3.4 ü yeni yükledim görünüm olarak 10B den bir farkı yok tüm menüler vs aynı ama hızda ve kullanımda şuan için bir problem yok sorunsuz ve kasılmadan çalışıyor. Europ versiyonu çıktı zaten turkcell romu beklemenin bir manası yok. Bu arada çok uğraştırdı beni dün :) Forumda bahsedilen rom yükleme yöntemi ile yüklenebiliyor yalnız dosya adını V20N_00.kdz olarak değiştirmeniz gerekiyor yoksa o acayip karakterli hata mesajını alıyorsunuz.
  • zeus v20n kurayım dedim telefon açılmadı :S şimdi s/w upgrade yapıyorum düzelir inş. ...
  • merhaba,
    telefonumda nova v8 yüklü batarya performansından şikayetçiydim. v11c kernel güncellemesini yaptım şu an telefonum açılmıyor
    Kurtarma için bilinen bir yöntem var mı
  • telefon açılırken ses veya g tuşuna birkaç defa bas. recovery ekranı açılırsa oradan tekrar flashlarsın nova'yı.
  • quote:

zeus v20n kurayım dedim telefon açılmadı :S şimdi s/w upgrade yapıyorum düzelir inş. ...

s/w upgrade ile çözüldü mü sonucu paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

telefon açılırken ses veya g tuşuna birkaç defa bas. recovery ekranı açılırsa oradan tekrar flashlarsın nova'yı.

az önce sayfayı yenilemediğimden cevabınızı görmemişim.
    görürür görmez dediğini yaptım üstadım işe yaradı recovery ekranı açıldı bende zeus v20n rom flashladım.
    şimdilik gayet güzel herşey yolunda android 2.3.4 merak ediyorum özellikle batarya performansını..
    biraz test edip izlenimlerimi paylaşırım.
    yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

• burada paylaşılanlar neler?

http://download.cyanogenmod.com/?device=p970
  • o da farklı bir rom. zip olarak indirip bu rehbere göre kurabilirsin.ama sorunludur biraz.
  • Arkadaslar ben v20n orj. almanya rom u kullaniyorum.Avrupa v20 yuklemek istiyorum ama hangi yontemi kullanmaliyim?Kdz sorunluymus,Rdl test veya Smartflash i kullanarak yukleyebilir miyim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.