Şimdi Ara

İptal mi, Cevap değişikliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İptal mi, Cevap değişikliği mi?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2016)
Giriş
  • Fendeki iki soru için iptal mi yoksa cevap anahtarı değişikliğimi gelir?

• daha önceden ösym cevap değişikliği yaptı, soru iptallerinin miktarına göre değişir kardeşim. sadece fenden iptal olacaksa 2 tanesini iptal ederler, diğer testlerden de iptal gelirse o zaman cevap değişikliği olabilir "BENCE"
  • Bence kaykay iptal ısı sıcaklık değişmeyecek içime öyle doğuyor valla. Açıklamaları da kesinlik istemediğimiz için cevap şıkkını hata bulunmamakta olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ne bilek beyim, böyükler bilir.
  • Kesinlikle iptal edilmeli başta cevap anahtarini yanliş verip insanlarin duygulariyla oynamamaliydilar.belki kac insan onu dogru diye kabul edip hayallerine bir adim daha yaklaşmiştir.ya iptal ya iptal

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

Kesinlikle iptal edilmeli başta cevap anahtarini yanliş verip insanlarin duygulariyla oynamamaliydilar.belki kac insan onu dogru diye kabul edip hayallerine bir adim daha yaklaşmiştir.ya iptal ya iptal

Orası garip bi boyut. :)
  • hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Dostum isi sicaklik kesin iptal olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farkli bakmak bizim işimiz kardeşim

• ısı sıcaklık kesin iptalde kaykay sorusu çok daha derin bir soru eğer bir kurum inceleyecekse değişebilir ancak birden fazla kurum inceleyecekse çelişkilerde dolayı iptale gider. enerji sorusu inşallah cevap değişikliği olur
  • Fizik ogretmenimiz cevap degisikligi olacağını dusunmuyo arkadaslar. O sorularda eksiklik varmis.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.