Şimdi Ara

İptal edilen soruları işaretleyen herkesin cevabının doğru kabul edilmesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben boş bıraktıysam benim suçum ne? adam yanlış yapıp işaretlemiş ama soru iptal edilince boş bırakanlar hariç herkesinki neden doğru kabul ediliyor. üstelik bu adamlar 1 sene çalışıp 100 tane soruyu yanyana getiremiyor mu?

böyle saçmalık mı olur ya 2 tane matematikten iptal edilen soru var 2 tane kimyadan iptal edilen soru var. fizik için de 1 soru diyorlardı ama ondan emin değilim.

ne demek her işaretleyeni doğru kabul edelim? eğer soru hatalıysa iptal edersin, 49-48 soru üzerinden değerlendirirsin yada herkese o sorunun standart sapması kadar puan eklersin?

boş bırakanların ne günahı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 1 Temmuz 2013; 15:41:27 >

• Soru yanlışsa ben bu soruyu niye işaretliyeyim? Acaba bunu hiç düşündüler mi gerçekten çok merak ediyorum
  • Çok saçma biri boştu benim
  • ya ben bu konuşmayı canlı dinledim şöyle dedi diye hatırlıyorum : '' En az bi sorusu işaretli tüm adayların doğru sayıldı.'' şeklindeydi sanki
  • yanlış sorunun cevabını bulamayıp boş bırakmak mı benim günahım?
  • Dostlar yanlıs anlamıssınız ille de o soruyu isaretlemenize gerek yok o dersten en az bir soru isaretlemeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " iptal edilen soruları işaretleyen herkesin cevabını doğru kabul ettik " nasıl bir açıklama ya. nasıl bir mantık bu, nasıl bir adalet bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlaşılmış. 50 sorudan en az bir tane işaretleme yaptıysan doğru kabul edilecek. E bi zahmet de işaretlensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frkan61

yanlış anlaşılmış. 50 sorudan en az bir tane işaretleme yaptıysan doğru kabul edilecek. E bi zahmet de işaretlensin.

+1
  • beyler 0 çekenler dışında herkesinki doğru kabul edildi..yani sınavda bir soru yapan adamın 3 doğrusu oldu...
  • Bende Doğru sayılmadığı gibi birde yanlış sayılmış sanki.Mateatikmten 19 soru işaretledim 14 Doğru 5 Yanlış bekliyordum 14 doğru 7 yanlış geldi.
  • Herhangi 1 soru yaptıysanız sorular sizin için doğru kabul edildi. Zaten diğer türlü olsa, yanlış olan soruyu işaretleyenin doğru kabul edilmemesi gerekir. Çünkü soru yanlış, adam belli ki sallıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

beyler 0 çekenler dışında herkesinki doğru kabul edildi..yani sınavda bir soru yapan adamın 3 doğrusu oldu...

yanlışşş. tv'den baktığımla aynı çıktı. o soruyu işaretlemessen geçersiz sayılıyor. boş sayılıyor yine
  • yanlışınız var. iptal edilen soruları işaretlemeniz gerekiyor. boş bıraktıysanız doğru kabul etmiyorlar.
  • bende 37 tane işaretlemiştim, 38 tane çıktı ve 3y beklerken 5y çıktı, benimkileri yanlış mı saydılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

bende 37 tane işaretlemiştim, 38 tane çıktı ve 3y beklerken 5y çıktı, benimkileri yanlış mı saydılar acaba

Aynen kardeş.5 Yanlış bekliyordum mat den 7 yanlış geldi.
  • sorun sadece o değil ki. her sene sorular iptal oluyor her sene. bu sene YGS'de de iptal olan sorular vardı hatırlarsanız. oturup 50 matematik sorusunu, 30 kimya sorusunu hazırlayamayan adamlar soru hazırlamasın. bu seneki kimya testi üniversite düzeyindeydi. eğer inanmayan varsa 2010'dan itibaren kimya testi ortalamalarını karşılaştırsın.
  • Hayır o testte en az 1 soru işaretlemiş olan HERKESE eklendi o 2 soru. İlla o soruyu işaretlemeye gerek yoktu yani. bilen de konuşuyor bilmeyen de..
  • Çok saçma zaten matematiğim az geldi. Ama sıralamam iyi geldi anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.