Şimdi Ara

İptal davası :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben çarşamba günü arkadaşlarımla pazar 10 11 maç ayarlamıştım. halı sahanın sahibi beni tanımıyo zaten ilk kez maç ayarlıyom. halı saha bana dediki ''bak gelmezseniz cuma gününden bana haber et.bak gelmemezlik yapmayın ha beni 60 milyondan etme bak söliyim seni bulursam alırım 60 ytl yi'' dedi.adımı soyadımı yazdı cep telefonumu aldı.hangi sitede oturduğumuda söledim salak gibi.
    Maçı salı günü oynayacaz ama halı sahaya söylemedim.
    Arkadaşlar halı saha saati yaklaşıyor telefonuda kapattım halı saha aramasın beni diye. ne yapayım halı sahayı arayıp gelemeyeceğimi söylesem geç oldu söver bana demi.

yalan attım dedimki rakipten birinin babası daha demin vefat etti dedim inandı. HAllettim

bugün pazartesi arkadaşlar busefer bugün aynı halısahaya bu salıya maç ayarladımda daha demin rakip gelemiyeceğini söyledi.olan yine bana oldu halısahaya busefer ne dicem :D dün zor iptal ettirdim. busefer iptal edermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 27 Ekim 2008; 14:29:11 >

• Sövsün birşey mi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton90

Sövsün birşey mi olacak

beni bulursa 60 milyonu benden çıkarır ama
  • Buldum napacağımı Halı sahayı arayıp ''rakip takımdan biri vefat etti maça gelemiyorlar'' diyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 26 Ekim 2008; 20:07:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur01

Buldum napacağımı Halı sahayı arayıp ''rakip takımdan biri vefat etti maça gelemiyorlar'' diyim mi?

saçmalama bence
  • bizimde bu hafta sonu çok önemli ölüm kalım maçımız war yenmemiz lazım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Buldum napacağımı Halı sahayı arayıp ''rakip takımdan biri vefat etti maça gelemiyorlar'' diyim mi?

saçmalama bence

rakip takımdan birinin babası vefat etti diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam ararsa saatleri geri almayı unuttuk de sonra geldiğimizde maç oynuyolardı bizde geri döndük de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 26 Ekim 2008; 20:16:42 >
  • gelişmemiş ordularda olacak şeyler bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

adam ararsa saatleri geri almayı unuttuk de sonra geldiğimizde maç oynuyolardı bizde geri döndük de

haklısın öyle diyim. yiyer mi sence
  • upupup
  • hemen ara gelemiyoruz de bahane bulmana gerek yok. 5 dakikada başkasına satar adam orayı sövmeye başlarsa kapat bi daha aramaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

adam ararsa saatleri geri almayı unuttuk de sonra geldiğimizde maç oynuyolardı bizde geri döndük de

haklısın öyle diyim. yiyer mi sence

Kesin yer
  • Kapora almayı düşünemeyecek kadar...sa müstahak bu adama.
  • bence ne arkadasın ne arkadasının babası sen vefat et hem biz senden hem sen 60 lira borctan kurtul
  • quote:

halı saha bana dediki

halı saha dile geldi kıyamet alameti
  • aradım dedimki ''abi rakip takımdan birinin babası kaza geçirdi vefat etti gelemiceklermiş'' dedim. adam bana dediki ''saat gelmiş şimdimi söylüyon'' dedi. bende dedimki ''abi adam 15 dk önce ölmüş ondan yani'' dedim.oda bana dediki ''dalgamı geçiyon adammı seçiyon'' dedi. bende birsürü yemin ettim inanması için bayağı konuştuk adamı sonunda inandırdım tamam dedi. neyse hallettim yaw kurtuldum bidaha maç ayarlamam yaw
    @eddie 4 ytl kapora vermiştim ben adama gitti kapora :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 26 Ekim 2008; 22:05:45 >
  • quote:

babası vefat etti versiyonunu söyle 2 dakkada hallolur sende rahat rahat oturursn hiçbişe olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

babası vefat etti versiyonunu söyle 2 dakkada hallolur sende rahat rahat oturursn hiçbişe olmaz

o versiyonu söyledim zor inandırdım adamı :D Daha 2 yıl görükmem o adama :D
  • arkadaşlar busefer bugün aynı halısahaya bu salıya maç ayarladımda rakip gelemiyeceğini söyledi. halısahaya busefer ne dicem :D dün zor iptal ettirdim. busefer iptal edermi acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.