Şimdi Ara

İptal davası :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur01

arkadaşlar busefer bugün aynı halısahaya bu salıya maç ayarladımda rakip gelemiyeceğini söyledi. halısahaya busefer ne dicem :D dün zor iptal ettirdim. busefer iptal edermi acaba?

herif vursa seni haklı
  • halı saha boş mu kalırmış canım.. hem sen devamlı müşterisisin o yüzden içinden sövmek dışında başka bişey diyeceğini sanmıyorum adamın. bence git konuş. ama bir önceki söylediğin yalan hiç güzel olmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

halı saha boş mu kalırmış canım.. hem sen devamlı müşterisisin o yüzden içinden sövmek dışında başka bişey diyeceğini sanmıyorum adamın. bence git konuş. ama bir önceki söylediğin yalan hiç güzel olmamış.

ddavamlı müşterisi değilim. halısahaya nadiren giderim. adam beni tanımıyo ilkkez ayarladım buda ikinci oluyor. üçüncüsü olamayacak galiba
  • maç kafilesi şarampole yuvarlandı de
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

maç kafilesi şarampole yuvarlandı de

buldum ne diyeceğimi ''abi hani sana rakip takımdan birinin babası vefat etti demiştim ya cenazesi salı gününe ertelenmiş.maçı iptal edebilirmisin.'' diyim.
  • hayatta her zaman yalan söyleyemezsin sorumluluklarından kaçma ara "abi ben tam bi gerizekalıyım elemanlar gelmedi sap gibi kaldım kusura bakma" de.Çünkü suçlusun belşki adamı güldürmeyi başarırsın da tartışmaya girmeden paranı alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

hayatta her zaman yalan söyleyemezsin sorumluluklarından kaçma ara "abi ben tam bi gerizekalıyım elemanlar gelmedi sap gibi kaldım kusura bakma" de.Çünkü suçlusun belşki adamı güldürmeyi başarırsın da tartışmaya girmeden paranı alırsın.

biraz ağır oldu
  • Adamın babası dirilmiş de bu seferde
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Adamın babası dirilmiş de bu seferde

yuhhhhh :::::
    rakipten 3 kişiyi daha kaybettik diyim :D
  • adamı 60 milyondan ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.