Şimdi Ara

iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W3BH3LP -- 14 Ekim 2014; 12:12:05 >

• Benzer bir sorunu abd ikamet ederken yasamistim. ebay'den bir urun satin almak istedim ebay hesabim abd adresli, paypal hesabim ise turkiye kaynakliydi. Cok defa denememe ragmen odeme gerceklememisti. Sonra ogrendim ki paypal ve kullandiginiz sitedeki hesabiniz abd hesabi olmasi gerekiyormus. Tutarsizlik durumunda odeme yapilamiyor.
  • yani her iki hesabinda ayni ulke yapacaksin hepsi bu, bu durum paypalldan kaynakli guvenlik kurali. Apple in bir sucu yok burada.
  • Aynı sorunu bende yasadım. Ve hakkaten sinirlendim!
    Jailbreak yaptım, Kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem olsa suç Apple ın yok böyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

Hata Bulundu

Hata İletisi
    Bu alıcı, bu işlemi tamamlamak için geçerli bir Amerika Birleşik Devletleri ödeme kaynağına sahip olmanızı şart koşuyor.

paypal ile ödeme yapıcam böyle hata çıkıyor? apple id'm usa adresli paypal adresim türkiye, sorun nedir? hem jailbreak a karşılar hem uygulamaları satın alamıyoruz.

Sorunun içinde zaten cevabı var bunun. Paypal Türkiye, apple id Amerika ise olmuyor işte. Her isteyen her ülkeden birşey satın alamıyor. Öyle olsaydı tek store açılır, herkes oradan alırdı.
  • normal kredi kartı ya da sanal kartla da mı olmuyor? illa ki paypal mi kullanmak istiyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İptal
    5 ay önce açıldı
    İPTAL
    8 ay önce açıldı
    İptal
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Deprem olsa suç Apple ın yok böyle bir şey

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Hata Bulundu

Hata İletisi
    Bu alıcı, bu işlemi tamamlamak için geçerli bir Amerika Birleşik Devletleri ödeme kaynağına sahip olmanızı şart koşuyor.

paypal ile ödeme yapıcam böyle hata çıkıyor? apple id'm usa adresli paypal adresim türkiye, sorun nedir? hem jailbreak a karşılar hem uygulamaları satın alamıyoruz.

Sorunun içinde zaten cevabı var bunun. Paypal Türkiye, apple id Amerika ise olmuyor işte. Her isteyen her ülkeden birşey satın alamıyor. Öyle olsaydı tek store açılır, herkes oradan alırdı.

iyide paypalı zaten usa onaylı yapamam illa usa adresi ve kartı olması lazım, e apple id'yi Türkiye seçtim diyelim, bu seferde hem o istediğim uygulama türkiye app store da mevcut değil hemde türkiye app store'da PayPal ile ödeme yapılmıyor, ne biçim iş bu? niye Apple ın suçu değil ki? basbaya Apple ın anti konti işleri bunlar. serbest bırakta insanlar istediği uygulamayı satın alsın.

illa jailbreak mi yapayım şimdi. yok mu bunun bir çözümü? gift card demeyin 3 kuru$luk uygulama için $10lık gift card a $15 verecek değilim, keriz değiliz.

Ticaret hukuku, ülkeler arası anlaşmalar, vs vs. Apple ile alakası yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.