Şimdi Ara

iPod tpuch 4.nesil mi ? 5.nesil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini almalıyım sizce.Herkes ipod touch 5e 800 lira verilmeyeceğini onun yerine ipod 4 almamı söylüyor ama ben kararsızım.ipod touch 5 32gb 800 lira,4.nesil 16gb ise 560 lira.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 240 lira için pişman olucağın şeyler yapma. Git ve iPod Touch 5.nesi al. 4. nesil artık eskidi,ayrıca 5.nesil daha uzun ekrana sahip,kamerası her ne kadar ikisininde 5mp olsada 5in daha iyi. Ek olarak Flaş var. Ve çok daha üstün bir cihaz donanım olarak. Aynız zamanda görünüş olarakta daha iyi.
  • Arkadaşta 4gen var. iOS 6 yüklemiş felaket yavaş. iOS deneyimini tam yaşıcaksan 5al bence
  • ipod 5 al
  • 5 her türlü avantajlı. ekran boyutu + ekran teknolojisi + işlemci + tasarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

240 lira için pişman olucağın şeyler yapma. Git ve iPod Touch 5.nesi al. 4. nesil artık eskidi,ayrıca 5.nesil daha uzun ekrana sahip,kamerası her ne kadar ikisininde 5mp olsada 5in daha iyi. Ek olarak Flaş var. Ve çok daha üstün bir cihaz donanım olarak. Aynız zamanda görünüş olarakta daha iyi.

4 ün kamerası 5 deeğil yanlış biliyorsun. Kaç olduğu yazmıyo bi yerde fakat 2 felan olduğu söyleniyordu.

Kesinlikle bi hata yapıp 4 alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canumut38 -- 12 Şubat 2013; 22:49:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4th Generation artık kesinlikle alınmamalı, iOS 6 ile birlikte müzik dinlemekten başka bir şey pek yapılamıyor çok yavaşladı. Eskidi. Haz vermiyor kullanımı, işlemci ve Ram yetmezliğinden dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canumut38

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

240 lira için pişman olucağın şeyler yapma. Git ve iPod Touch 5.nesi al. 4. nesil artık eskidi,ayrıca 5.nesil daha uzun ekrana sahip,kamerası her ne kadar ikisininde 5mp olsada 5in daha iyi. Ek olarak Flaş var. Ve çok daha üstün bir cihaz donanım olarak. Aynız zamanda görünüş olarakta daha iyi.

4 ün kamerası 5 deeğil yanlış biliyorsun. Kaç olduğu yazmıyo bi yerde fakat 2 felan olduğu söyleniyordu.

Kesinlikle bi hata yapıp 4 alma.

Yanlış biliyor olabilirim çünkü arkadaşımda var 5 demişti kamerası için kıyaslamıştık dağlar kadar fark vardı.

• 4ün kamerası 0.7 mp diye biliyorum ben.benim de yönelimim genel olarak 5e
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

4th Generation artık kesinlikle alınmamalı, iOS 6 ile birlikte müzik dinlemekten başka bir şey pek yapılamıyor çok yavaşladı. Eskidi. Haz vermiyor kullanımı, işlemci ve Ram yetmezliğinden dolayı.

web - forum - uygulamalar - sesli ve görüntülü chat ? dizi film izlemek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.