Şimdi Ara

iPod Touch ve iPad 2 ses kalitesi fark var mı? hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mobilite (kolay taşınabilirlik) açısından değil de, işlevsel (özellik) olarak hangisi daha iyi?
    bi tane iPod Touch 4G 32 GB'm var ve ilk ekranlı Apple cihazım...iTunes'tan içerik indirdikçe iOS işletim sistemine olan sevgim büyüdü...diyorum ki satıp iPad alayım..

usb girişi olmaması, sd card okumaması olayını geçelim...bunlar zaten bikaç sene sonra boş iş olacak her şey internetten artık...merak ettiğim tek nokta iPad ve iPhone'un özellik farklılığı var mı? (telefon özelliği dışında..)

ve son soru: iPod Touch ve iPad 2 ses kalitesi fark var mı? hangisi daha iyi?

• işin özü ve Asıl can alıcı nokta şu...

2600 tl civarı para vereceğime iPhone 4GS alacağıma, basit bir telefon yanına da iPad 2 ya da new iPad almak daha mantıklı değil mi?

iPhone'da olupta, iPad'de olmayan ne var ki??? bence fazlası var...yanılıyorsam söyleyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HNY

işin özü ve Asıl can alıcı nokta şu...

2600 tl civarı para vereceğime iPhone 4GS alacağıma, basit bir telefon yanına da iPad 2 ya da new iPad almak daha mantıklı değil mi?

iPhone'da olupta, iPad'de olmayan ne var ki??? bence fazlası var...yanılıyorsam söyleyin lütfen

2600 e altın kaplama falan mı düşünüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

yok reyiz.. ben buraya göre söylemiştim

http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-32-gb-siyah-vodafone-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s32&categoryId=371946

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

yok reyiz.. ben buraya göre söylemiştim

http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-32-gb-siyah-vodafone-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s32&categoryId=371946

1700 e falan rahat bulunuyo

• peki şunu deneyen var mı:

iPod Touch ve iPad 2 ses kalitesi fark var mı? hangisi daha iyi?
  • Her iki ürüne de sahibim söyle diyeyim eşşekten inip ata binmiş gibi olursunuz iPhone alsanız bukadar değişik hissetmezseniz emin olun,ses kalitesine gelince herhangi bir değişiklik göremedim ancak iPad'in hoparlörünün daha büyük olduğu ve daha çok(tatmin edici) ses verdiği aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel69 -- 30 Nisan 2012; 15:49:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Her iki ürüne de sahibim söyle diyeyim eşşekten inip ata binmiş gibi olursunuz iPhone alsanız bukadar değişik hissetmezseniz emin olun,ses kalitesine gelince herhangi bir değişiklik göremedim ancak iPad'in hoparlörünün daha büyük olduğu ve daha çok(tatmin edici) ses verdiği aşikar.

vaaaayy bu yorum üstüne iPod'u mu satılığa çıkarayım öyleyse...iPad alayım..tabi wi fi 3g olandan..çok teşekkür ederim.. :)
  • Neredeyse avuc ici kadar bir cihaz olan ipod ile ipad'i mi karsilastiriyorsunuz? İlginc dogrusu :)

"boyutu önemli değil, işlevi önemlidir" sözü bunlarda geçerli değil :)
  • iPad in şarj süresi yeter. iPodum varken günde 2-3 kere şarj ediyordum iPad i 2 günde bir şarj ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Neredeyse avuc ici kadar bir cihaz olan ipod ile ipad'i mi karsilastiriyorsunuz? İlginc dogrusu :)

"boyutu önemli değil, işlevi önemlidir" sözü bunlarda geçerli değil :)

cebe koymam önemli değil..önemli olan DAHA FAZLA uygulama destekliyo olması en azından iPod gibi bazı uygulamalardan ram sıkıntısı sebebiyle otomatik çıkış yapmaması, 1920 x 1080 çözünürlüğü desteklemesi hd yi yani..bunun yanında asıl sevdiğim noktası broşür, gazete ve dergileri desteklemesi...
    o açıdan almak istiyorum da..

son bir soru ..iPhoneography var biliyosunuz..o kalitede forğraf çekebiliyor mu iPad? instagrama flickra foto atmak hoşuma gidiyo da.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 1 Mayıs 2012; 12:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

iPad in şarj süresi yeter. iPodum varken günde 2-3 kere şarj ediyordum iPad i 2 günde bir şarj ediyorum.

bu da önemli tabi..teşekkür ederim :)
  • Söylemek istediğim şeyi anlamamıışsınız :)) boyut burada önemli diyorum, yani ipad işlevsellik açısından her türlü ipoddan daha iyidir. Ekranı, ses çıkışı, uygulamaları, hızı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Söylemek istediğim şeyi anlamamıışsınız :)) boyut burada önemli diyorum, yani ipad işlevsellik açısından her türlü ipoddan daha iyidir. Ekranı, ses çıkışı, uygulamaları, hızı..

özür dilerim uykudan yeni uyanıp yazmıştım..amacım yorumunuza muhalefet değildi asla..ama işte yanlış anlamışım... :)) size de çok teşekkür ederim. :)
  • Problem yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.