Şimdi Ara

İpod Touch telefon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Arkadaşlar bugün sitede dolaşırken bu İpod touch u gördüm gerçi ismini gördüm. Google teyze den direk apple ın sitesine girip baktım. Telefon mu mp3\mp4 oynatıcı mı olduğunu bilmiyorum :D Birileri açıklaya bilir mi ? Çok komik bir soru oldu. Şuan bilmediğim için kendimden utanıyorum :( Belki bu soruma gülenler olacak :D

• İphone un telefon , hücresel ve gps özelliği çıkarılmış versiyonu mp3 oynatıcı gibi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef Telefon degıl ama Wi-fi olan Ortamda BAzı uygulamalar sayesınde Telefon özellıgını ineternetını kullanabılıyrosun onun dısında telefon özelliği olmayan bıldıgın mp3/mp4
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • MP5 diyelim kamerasi da var. :)

• video mp3 mp4 mp5 oynatıcısından çok fazlası sadece app store için bile alınabilir ipod touch 5 için konuşuyorum alalı 4 ay oldu iyi ki almışım
  •  İpod Touch telefon mu?

Bu kılıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    14 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone'un telefon özellikleri ve gps olmayan versiyonu desek daha doğru olur. telefon özelliği derken, bildiğimiz telefon araması, sms, mobil 3g interneti kapsıyor. ipod touch'a sadece mp4 player demek haksızlık olur.
  • telefon değil fakat tasarımı harika keşke böyle bir telefon çıkarsa
  • Yıl olmuş 2013 ve hala bu başlıklar. Milyon tane bilgi var bu konuyla ilgili hala yeni başlıklar açılıyor hayret ediyorum. Bu arada sim kart girişli kılıf alınıp JB sayesinde telefon olarak kullanılabiliyor ama bunu yapmanızı asla önermem. Ne kullandığın ios oluyor ne de ucuza getirmiş oluyorsun. Oldukça saçma bir durum.
  • Mp 5

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.