Şimdi Ara

iPod touch 4g jb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ilk önce. Benim elimde jb'li bir iPod touch 4g var . Su anki yüklü sürüm 5.0.1 versiyonu. Bildiginiz uzere 5.1.1 versiyonu cikali bayağı oldu. Ben de yüklesem mi yüklemesem mi karar veremedim . Yavaşlatır mı aleti bilemiyorum. İki versiyonu da kullanan varsa karşılaştırmasını söylerse cok mutlu olurum. Ona göre yeni sürümü yukleyip jb yapacagım.

Herkese şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.3.3 ten 5'li sürümlere geçtiğime pişmanım ama 5.1.1 5'l sürümler içinde en stabil sürüm. sen shsh kaydını al yine de geçerken belki geri dönmen gerekebilir. kayıttan dönersin
  • Açıkcası kutu icinden 5.0.1 olarak geldi. Bilmiyorum önemli olan yavaşlatmamasi benim icin. 5.1.1 e geçince yavaşlar mı sorun o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaşlatmaz aksine 5.1.1 daha stabil bir sürümdür ama siz dediğimi yapın shsh kaydınız bulunsun
  • ikisini de kullandım, yavaşlatmıyor.
  • Dün iPod touch 4g ye 5.1.1 versiyon atarak jailbreak yaptım, yavaşlama vs olmadı. Gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

yavaşlatmaz aksine 5.1.1 daha stabil bir sürümdür ama siz dediğimi yapın shsh kaydınız bulunsun

iFaith ile shsh kaydını almayı başarabildim.TinyUmbrella hiç bir şekilde iPod'u görmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    14 yıl önce açıldı
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    ipod nano veya ipod touch???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.