Şimdi Ara

ipod touch satılıp galaxy s wifi alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon olarak n8 (lanet olası) ve multimedia-web vs için de ipod touch 3gen 32 gb kullanıyorum.

n8'den şimdilik kurtulmam zor görünüyor. (alternatif olarak gördüğüm cihazlar çok pahalı. galaxy nexus filan olmalı ki değiştirmek işe yarasın.)

android'i de çok merak ediyrum, ipod touch'ı elden çıkarıp samsung galaxy s wifi 5" modelini alsam diye düşünmekteyim. (sanırım touchwiz arayüzü ics ile bu cihaza ağır geleceği için resmi android 4.0 güncellemesi beklenmiyor.)

ileride de android tablet+iphone düşünmekteyim.

şimdi, bu aşamada ipod touch'ı elden düşürüp yerine 5" android wifi bir cihaz (örnekte samsung galaxy s wifi 5") alsam sonra kafamı duvarlara vurur muyum?

Resmi olmayan romlarla bunu android 4.0 ics yapmak mümkün olur mu?

• İcs rom kullanmya gerek yok wifi 5 cok daha iyi cihaz ipod toc da guzel ama bunun yaninda iyi olmasi bence mumkun deyil ios yazilim olarak mukemmel iki cihazida kullandim fiyat performans olarak wifi 5 cok daha iyi bir cihaz
  • İpod touch 4.nesil olsaydı iyi düşünün derdim de 3.nesilden geçmek çok mantıklı görünüyor.
  • Aynı şeyi bende düşünüyorum

iPod Touch 3G 32GB'dan Galaxy Wifi 5.0 'a geçmek attan inip eşeğe binmek olmaz değil mi ? Farklı şeyler denemek istiyorum galaxy wifi hoşuma gitti açıkcası. Bir de anı yakalama bile olsa kamerası olması cezbediyor beni

Bu wifi 5.0 la çekilmiş fotoğraflara nerden ulaşabilirim 5800dan iyi çekiyordur değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Aynı şeyi bende düşünüyorum

iPod Touch 3G 32GB'dan Galaxy Wifi 5.0 'a geçmek attan inip eşeğe binmek olmaz değil mi ? Farklı şeyler denemek istiyorum galaxy wifi hoşuma gitti açıkcası. Bir de anı yakalama bile olsa kamerası olması cezbediyor beni

Bu wifi 5.0 la çekilmiş fotoğraflara nerden ulaşabilirim 5800dan iyi çekiyordur değil mi

şu anda elimde galaxy wifi ile çekilmiş fotoğraf yok sadece makro modunu denemek için çektiğim fotoğraflar var. şimdi yüklemeye çalıştım ama beceremedim...
    kamera 3.2 mp olmasına rağmen fena çekmiyor. fx camera gibi uygulamalarla daha güzel çekiyor. video çekimi ise hd olmasa bile başarılı. donanımın desteklediği yazılımla 720p çekebileceği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum. maalesef gösterebileceğim bir video örneği yok...

• Samsung alan kişiler için diyorum arkadaşlar gelin satın cihazı ipod alın kendinizi kandırmayın aynı fiyattan 50 tl fazla vererek apple kalitesi yaşayın.Aşağıda vereceğim linkte anket sonuçları var buyrun inceleyelim bu samsung rezilliği ve android takılma rom sorunlarından kurtulalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_55229563/tm.htm Bunu inceleyin anket var

Herkese tavsiyem ipod touch ios 5 'tir.Kendinizi kandırmayın 50 tl fazla verip apple kalitesi farkını gücünü hızını uygulamalarını ve stabil çalışmasını yaşayın!!!! Atıp atıp tutmayın bugün baktım android takılıyor.Siz nerden konuşuyorsunuz.Romla ilgilencen yok şu bu.İpoada jb çek keyfine bak.Kapalı olan işletim sistemi ve sadece tek makinede kullanılan işletim sistemi daha iyidir.Google yetkilileri artık işin çığrından çıktığını söylüyorlar.çin tabletlerinde bile android var.Bu kadar rezillik olmazzzzzzzzzz!!!!!!!!!

Gelin apple alın sadece bir cihazda çalışan özel, uygulamaları güzel,stabil işletim sistemi kullanın.Kendinizi kandırıp ucuz aldım deyip androide aldanmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apple Apple İpod Yeeeeeee

• Mesajınız sarkastik ise, lütfen yanıtımı ciddiye almayın. Biraz şiddetli olduğu için bu ihtimali de düşündüm açıkçası.

Ipod'u 2 yıldan fazla süredir memnuniyetle kullandım. Pek çok açıdan harika bir cihaz. Ancak GPS'inin bulunmaması, içerik eklerken sıkıntı yaşamam (mesela arkadaşımın bilgisayarında dinleyip beğendiğim parçaları o anda senkronize edememe, cep telefonundan çektiğim fotoğrafları BT ile gönderememe vs.) JB yapmadan son derece kısıtlayıcı bir cihaz olması nedenleriyle Android'e geçmeye karar verdim. JB ile de hiç uğraşmadım.

Ipod evde çekmecede yatıyor, iki haftadır Samsung galaxy s wifi 5 yanımda. Çok daha rahat kullanıyorum, uygulama yüklemek daha kolay, BT ile fotoğraf gönderiyorum, istediğim yerde istediğim şekilde (istersem internetten indirerek) parça yükleyebiliyorum. GPS var ve konum bilgisi için internet bağlantısına muhtaç değilim. Büyük ekranda internet çok daha rahat.

Herkesin talebi/arzusu başka. Adliyeye gittiğimde (İstisnasız) herkesin elinde Iphone 5 var, herkes memnun. Androidi olanlar da memnun. Anneme dokunmatik telefon aldım, hoşuna gitmedi. İlla tuşlu olacak diyor, o da öyle memnun. O zaman sorun ne ki? Kendimizi kandırma/kandırmama boyutuna getirme fanatikliğini çok anlamıyorum. Anketler de umrumda değil. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle kullanmalı. JB de herkesin uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Ipodda hiç JB yapmadığım gibi, androidde de (en azından şimdilik) rom ihtiyacı filan duymadım.

Her iki cihaza da kefil olurum, ikisi de sahibini mutlu eder. Sadece tercihler değişir, o da tartışılır bir husus değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPod touch vardi satip bunu aldim simdilik memnunum cidden guzel cihaz . Sarj konusu ve ses konusu ayrica hosuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbha

Mesajınız sarkastik ise, lütfen yanıtımı ciddiye almayın. Biraz şiddetli olduğu için bu ihtimali de düşündüm açıkçası.

Ipod'u 2 yıldan fazla süredir memnuniyetle kullandım. Pek çok açıdan harika bir cihaz. Ancak GPS'inin bulunmaması, içerik eklerken sıkıntı yaşamam (mesela arkadaşımın bilgisayarında dinleyip beğendiğim parçaları o anda senkronize edememe, cep telefonundan çektiğim fotoğrafları BT ile gönderememe vs.) JB yapmadan son derece kısıtlayıcı bir cihaz olması nedenleriyle Android'e geçmeye karar verdim. JB ile de hiç uğraşmadım.

Ipod evde çekmecede yatıyor, iki haftadır Samsung galaxy s wifi 5 yanımda. Çok daha rahat kullanıyorum, uygulama yüklemek daha kolay, BT ile fotoğraf gönderiyorum, istediğim yerde istediğim şekilde (istersem internetten indirerek) parça yükleyebiliyorum. GPS var ve konum bilgisi için internet bağlantısına muhtaç değilim. Büyük ekranda internet çok daha rahat.

Herkesin talebi/arzusu başka. Adliyeye gittiğimde (İstisnasız) herkesin elinde Iphone 5 var, herkes memnun. Androidi olanlar da memnun. Anneme dokunmatik telefon aldım, hoşuna gitmedi. İlla tuşlu olacak diyor, o da öyle memnun. O zaman sorun ne ki? Kendimizi kandırma/kandırmama boyutuna getirme fanatikliğini çok anlamıyorum. Anketler de umrumda değil. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle kullanmalı. JB de herkesin uğraşmak isteyeceği bir şey değil. Ipodda hiç JB yapmadığım gibi, androidde de (en azından şimdilik) rom ihtiyacı filan duymadım.

Her iki cihaza da kefil olurum, ikisi de sahibini mutlu eder. Sadece tercihler değişir, o da tartışılır bir husus değil.

güzel yazmıssınız, bencede bir cihazı alırken ihtiyaçlar ve istekler ölçüsünde değerlendirerek karar vermek lazım.

• Ipod 4.nesilse Galaxy s wifi aynı cümlede bile kullanılmamalı bence. Galaxy s wifi'ın ipod 4'ten üstün olduğu noktalar : şarjının daha uzun gitmesi, gps çipinin bulunması, ekranının daha büyük olması ( göreceli ).

Geri kalan herşeyde ipod üstün.

Ama ipodunuz 3.nesilse hemen galaxy s wifi alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

iPod touch vardi satip bunu aldim simdilik memnunum cidden guzel cihaz . Sarj konusu ve ses konusu ayrica hosuma gitti

Şarjda ne kadar fark oldu?

3.nesil ipodu satıp alabilirim her an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Ipod 4.nesilse Galaxy s wifi aynı cümlede bile kullanılmamalı bence. Galaxy s wifi'ın ipod 4'ten üstün olduğu noktalar : şarjının daha uzun gitmesi, gps çipinin bulunması, ekranının daha büyük olması ( göreceli ).

Geri kalan herşeyde ipod üstün.

Ama ipodunuz 3.nesilse hemen galaxy s wifi alın derim

Teşkkürler cevabın yardımcı oldu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

iPod touch vardi satip bunu aldim simdilik memnunum cidden guzel cihaz . Sarj konusu ve ses konusu ayrica hosuma gitti

Şarjda ne kadar fark oldu?

3.nesil ipodu satıp alabilirim her an

Hocam sarj ciddi ciddi iyi dayaniyor ipodu 3 e katlar diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaspersky Lab.

Samsung alan kişiler için diyorum arkadaşlar gelin satın cihazı ipod alın kendinizi kandırmayın aynı fiyattan 50 tl fazla vererek apple kalitesi yaşayın.Aşağıda vereceğim linkte anket sonuçları var buyrun inceleyelim bu samsung rezilliği ve android takılma rom sorunlarından kurtulalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_55229563/tm.htm Bunu inceleyin anket var

Herkese tavsiyem ipod touch ios 5 'tir.Kendinizi kandırmayın 50 tl fazla verip apple kalitesi farkını gücünü hızını uygulamalarını ve stabil çalışmasını yaşayın!!!! Atıp atıp tutmayın bugün baktım android takılıyor.Siz nerden konuşuyorsunuz.Romla ilgilencen yok şu bu.İpoada jb çek keyfine bak.Kapalı olan işletim sistemi ve sadece tek makinede kullanılan işletim sistemi daha iyidir.Google yetkilileri artık işin çığrından çıktığını söylüyorlar.çin tabletlerinde bile android var.Bu kadar rezillik olmazzzzzzzzzz!!!!!!!!!

Gelin apple alın sadece bir cihazda çalışan özel, uygulamaları güzel,stabil işletim sistemi kullanın.Kendinizi kandırıp ucuz aldım deyip androide aldanmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apple Apple İpod Yeeeeeee

bana 450 tl ye sıfır 4. nesil ipod touch bulabilirmisin? bulsan bile 32gb falan bulamazsın. 6.5gb mı kullanıcaz
    gerçi o fiyata onu bulman bile zor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.