Şimdi Ara

iPod Touch'la ilgili birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende iPod Touch 2nd Jenerasyon 8GB var 2 gün önce aldım çok da beğendim ama birkaç şeyi merak ediyorum

1) Masaüstü bilgisayarıma iPod'u takınca makina reset atıyor ve kabloyu çıkarana kadar reset atmaya devam ediyor, hatta bilgisayarı bozdu diyebilirim bilgisayarı açıyorum kalbo takılı olmadan ama görüntü gelmiyor monitore (kasadaki kırmızı ışık da yanmıyor). Sorun ne olabilir?
    2) Şarj cihazı alacağım ancak malum orjinaller çok pahalı usb adabtörü kullansam olur mu şu 15 tl'lik falan olanlardan, orjinal mı almalıyım yoksa iPod zarar görür mü/daha az şarj eder mi?
    3) Kutuda verilen silme bezi yıkanabilir mi? veya nasıl temizlememi önerirsiniz? (temizleme bezini temizlemek )
    4) Şarkı sözlerini, albüm kapağını, albüm ismini, sanatçı ismini vs. şarkıya eklemek için hangi programı önerirsiniz?
    5) iTunes'a yabancı hesabımla girebiliyorum ancak hiç ücretsiz müzik yok sanırım ben mi bulamadım yoksa kimse babasının hayrına iş yapmıyor mu :)
    6) iTunes'daki ücretli uygulamaları Jailbreak yaparsam (ki düşünmüyorum) ücretsiz mi indirebiliyorum?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedeR12 -- 11 Ocak 2009; 15:06:02 >

• 1) sorunu tam anlayamadım biraz garip birşey ama.
    2) ben ataba marka 1000mah gücünde adaptör kullanıyorum 12ytl ye almıştım tam şarj ediyor. daha yüksek amperli birşey almanı önermem pili çok fazla ısıtıp ömrünü düşürebilir. daha düşük de alma şarj etmez. 1000mah en iyisi..
    3)çırparak temizle bence
    4)media monkey programını öneririm internet üzerinden otomatik olarak albüm kapağı yükleyebiliyor hemde..
    5)hiç bilmiyorum
    6) şu an 2g touch için jailbreak hazır değil.
  • Cok cok tesekkur ederim programi kurdum gercekten cok isime yaradi Dedigin sarj aletini de almaya calisacagim ancak teknosa, bimeks gibi yerlerde veya elektrikcilerde satiliyor mu yoksa internetten mi almaliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Codec hakkında bir sorum olacak.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.