Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 8, bir özelliğiyle ilk olabilir: Apple'dan önce geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Z Fold 8, bir özelliğiyle ilk olabilir: Apple'dan önce geliyor
    Samsung, Galaxy Z Fold 7 & Flip 7 modellerini yeni duyurmuş olsa da, gelecek nesil Galaxy Z Fold 8 için hazırlıklar başladı. Öyle ki ​​​​​​Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisinde önemli bir eşiğe yaklaştığı iddia ediliyor. Analist Ming-Chi Kuo'nun son raporuna göre, kırışıksız katlanabilir ekran ilk olarak Galaxy Z Fold 8 modelinde kullanılacak.

Galaxy Z Fold 8, bir özelliğiyle ilk olabilir

Kaçıranlar için uzun süredir beklenen iPhone Fold modelinin kırışıksız katlanabilir ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Ancak Samsung, bir sonraki katlanabilir modelinde Apple'dan bir adım önde davranabilir. 

Yeni nesil ekran teknolojisinin arkasında, Samsung Display'in önemli tedarikçilerinden biri olan Fine M-Tec bulunuyor. Şirket, lazerle işlenmiş metal plakalarla güçlendirilmiş iç menteşe tasarımı geliştirmiş durumda. Bu tasarım, ekranın katlama noktasında stresin daha dengeli dağılmasını sağlarken, kırışıklık izini neredeyse tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Fine M-Tec, yalnızca Galaxy Z Fold 8 için değil, aynı zamanda Apple'ın ilk katlanabilir iPhone modelinin de iç menteşe tedarikçisi olacak. Kuo'nun tahminlerine göre, şirket Apple'a yapılacak sevkiyatların yüzde 80'inden fazlasını üstlenecek ve Fold 8 için de tek tedarikçi olacak. 

Ayrıca Bkz.Samsung'un yakında çıkacak üçe katlanır telefonu Galaxy Z TriFold olarak adlandırılabilir

Şu an için detaylar belirsiz. Ancak Samsung'un planladığı lazer menteşe sistemi, katlanabilir telefonların dayanıklılığı ve uzun vadeli kullanım kalitesi açısından da önemli bir ilerleme sunabilir. Eğer raporlar doğrulanırsa, Fold 8, kırışıksız ekran deneyimini sunan ilk ticari katlanabilir telefon olabilir.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/kuo_galaxy_z_fold8_to_introduce_creasefree_display_before_apple-news-68676.php

• Apple yapana kadar kırışıklığı önlemek istemediler demek.

• Zahmet olmuş ya. Apple foldable cihaz üretmese adamlar bi 7 seri daha böyle giderdi. Ne güzel katlanma izli cihazları yıllarca iyi yedirdiler. Kendi açılarından bakıldığında pazarlama ve satış başarısı da sayılabilir :)

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Teknosa daki Samsung yetkilisi 100 yıl geçse de katlama izi olur demisti , ben katlama izinden dolayı almıyorum demiştim .konu teknoleji nin yetersiz olması değil doğru zamanda doğru hamle yapmak diğer modeller amiral gemisi kamerası koymaz Ken Samsung ultra modellerindeki kameraları flod a koydu .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katlama izine alışıyorsun ama menteşe sorununa, sürekli şarj etmeye ve s-pen olmamasına alışamıyorsun...

Not: Eski bir Z Fold 4 kullanıcısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.