Şimdi Ara

İpod Touch Kitlendi AÇILMIYOR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pepsiden ipod touch 8gb kazandım,bugün geldi jailbreak'i kurdum,kendi kendine kapandı,açtığımda kablo resmi bi de müzik cd'Si resmi çıkıyor,ipod açılmıyor,hep o var ekranda.ne yapmalıyım?itunes'te görmüyor İpod'u ???yardım beyler ilk günden bozdum aleti...

• jailbreak kurdugun ıcın olmustur bence bana da olmustu cunku zar zor actım ve sıfırladım ıpodu ancak kendıne geldı tavsıye etmıorum bence bı daha kurma jaılbreak
  • iliberty ile yaparsan rahat edersin..Restore et hemen..
  • arkadaşlar iliberty ile jailbreak yaptım bende..ıpod açık ama müzik çalmıyor yani herşey normal ama hiçbir uygulamayı oynatmıyor yaaa offf nasıl restore ediliyor ipod yardım edermisiniz?
  • arkadaslar bende ıpodu jailbreak yaparken ıpod ekranı siyaha dondu ve bozuldu hiç bir şey yapamıorum.bunu nasıl duzeltebilirim bi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

arkadaşlar iliberty ile jailbreak yaptım bende..ıpod açık ama müzik çalmıyor yani herşey normal ama hiçbir uygulamayı oynatmıyor yaaa offf nasıl restore ediliyor ipod yardım edermisiniz?

açma kapama ve home tuşuna basılı tut.pcye bağlı kalsın sora ipod kapanınca açma kapama tuşundan çek parmağını home a basılı tut bir süre sonra çok değil 5sn fln itunesde görürsün ipodu recovery modunda.daha sonra restore edersin
  • 03124188120 bu numaaryla bır gorus ıstersen dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

açma kapama ve home tuşuna basılı tut.pcye bağlı kalsın sora ipod kapanınca açma kapama tuşundan çek parmağını home a basılı tut bir süre sonra çok değil 5sn fln itunesde görürsün ipodu recovery modunda.daha sonra restore edersin

Allah razı olsun itunes resmi çıktı restore mestore her şeyi hallediyorum Allah ne muradın varsa versin saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkayaalp -- 4 Ekim 2008; 17:17:35 >

• arkadaslar bende de ıpod touch 8 gb war acılısta ananas gıbı bırsey cıkıyor oylece kalıyor tepkı vermıyor cıhaz sadece kapatma tusu ve home tusu ıle basılı tutunca kapanıyor ıtunes da cıkmıyor bı yardım edın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanya10

arkadaslar bende de ıpod touch 8 gb war acılısta ananas gıbı bırsey cıkıyor oylece kalıyor tepkı vermıyor cıhaz sadece kapatma tusu ve home tusu ıle basılı tutunca kapanıyor ıtunes da cıkmıyor bı yardım edın
    Anlaşılan senin ipoda jb yapılmış. DFU moduna al ve restore et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

arkadaşlar iliberty ile jailbreak yaptım bende..ıpod açık ama müzik çalmıyor yani herşey normal ama hiçbir uygulamayı oynatmıyor yaaa offf nasıl restore ediliyor ipod yardım edermisiniz?

Teşekkür ederim benim de jailbreaksiz cihazım sabah kalktığımda ne yaptıysam hiç bir tepki vermedi bir haftalıktı bozuldu zannettim ama bu yöntemi deneyince açıldı rahatladım. Ellerinize sağlık.

• Acildiginda sifre soruyor sifreyi bilmiyoruz, nasil sifirlayabilitiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

Acildiginda sifre soruyor sifreyi bilmiyoruz, nasil sifirlayabilitiz?

restore edersin. ama tüm veriler gider.
  • Benimkide jb yaparken kilitlendi ve ben dfu moduna almadan jb yapmaya çalıştım cahillik, iyice okuyup araştırmadan milletin ben denedim oldu demesinden gaza geldim şimdi cihazımda yarım elma resmi var ama gönlüm almıyor bir türlü sindiremiyorum bana hediye edilen bu cihazın bozulmasına razı gelmiyor içim. şimdi DFU moduna almak yeniden başlatmak istiyorum ama kapanmıyor cihaz hiç bir tuşa cevap vermiyor ekran ışığı açık yani ilk açılıştaki yükle me çizgisi tam dolu ve elma logosuu var önerisi olan var mı? bu durumu düzelte bilecek cihazımı kurtarabilecek birileri var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.