Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redsnow ile 3g 8gb lara jb yapılmıyor benim ne güzel 4.1 di yapmıstım 4.2.1 oldu ne zaman buna uygun jn cıkar
  • ıpod tan ınternete gır jailbreakme yaz ondan sonra o program ıpod tuna jailbreak yapacak saygılar?
  • arkadaslar arastirmadim sanmayin ancak bulamadim. size bir kac sorum var. benim ipod touch amerikadan alinma 4.2.1 surumlu MC540 LL model.

1- ben buna jailbreak yapabilirmiyim.
    2- SSH kaydi diye bisey soylenip duruyo bu nedir.
    3- eger 4.2 surumle yapamiyorsam , surumu downgrade yapabilirmiyim?
  • Arkadaşlar, bende iPod Touch 3g 8gb var. İnternetten biraz araştırıp yapmaya çalıştım ama hiçbir şey beceremedim sanırım. Blackra1n indirip kurdum, sonra cydia denen şeyi kurdum. Ama öylece kaldı orda. Benim şu an ne yapmam gerekiyor? Hiçbir şey çözemedim. 3.1.2 yüklü cihazda. Birisi adım adım ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi?
  • 32gb 3g için 4.2.1 için stabil jb çıktı mı acaba?
  • ipod touch 4g mi yeni aldım ikinci gününde limeria ile jailbreak yaptım versiyonu aldıgımda 4.1di ve yukseltmeden jailbreak yaptm herkese tavsiye ediorum iki gün içinde 5gblık oyun uygulama yukledm..oyun performansı mukemmel diyebilirim iphone 4 almak istyodum ama artık pek ihtyacım oldugunu düşünmüyorum..eğer sizde benm gibi iphone 4 için para biriktriosanz ipod 4 e mutlaka göz atın derim inanılmaz hızlı, ekranı mukemmel ve inceliği herkesin bi daha bakmasına sebep oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlinern -- 13 Ocak 2011; 10:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redlinern

ipod touch 4g mi yeni aldım ikinci gününde limeria ile jailbreak yaptım versiyonu aldıgımda 4.1di ve yukseltmeden jailbreak yaptm herkese tavsiye ediorum iki gün içinde 5gblık oyun uygulama yukledm..oyun performansı mukemmel diyebilirim iphone 4 almak istyodum ama artık pek ihtyacım oldugunu düşünmüyorum..eğer sizde benm gibi iphone 4 için para biriktriosanz ipod 4 e mutlaka göz atın derim inanılmaz hızlı, ekranı mukemmel ve inceliği herkesin bi daha bakmasına sebep oluyo..

Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ayın 22 sinde Allah nasib ederse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafiax
    Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ayın 22 sinde Allah nasib ederse...

İnşallah kardesim yalnız tavsiyem bütçen uygunsa en az 16gb lik olanından al.. Bu mesajida iPod'umdan atıyorum internet kullanımı hayranlık birakicak derecede iyi =D
  • Arkadaşlar biri bana JailBreak'i samimi bir dilde anlatabilir mi? Afedersiniz de bi *** anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .dgk

Arkadaşlar biri bana JailBreak'i samimi bir dilde anlatabilir mi? Afedersiniz de bi *** anlamadım.

Buraya gözat.

http://forum.donanimhaber.com/m_46047620/tm.htm
  • arkadaşlar ipod touch 4.nesil almayı düşünüyorum ama önce jailbreak yapılabileceğinden emin olmak istiyorum.Jailbreak yapılıyor mu 4.nesle,yapılıyorsa nasıl??
    bu arada ipod touch fun club sayfasında buldum istediğimi ama mesajı silemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 27 Ocak 2011; 1:33:55 >
  • Ben itouchı yeni aldım, iki hafta felan oldu.iTunes 4.2 yi yükledi sürüm olarak, jailbreak olmadığından 4.1e düşmek istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu? Bi'de 4.2yle 4.1in farkları nelerdir? Yavaşlama, uygulamaları desteklememe felan olur mu acaba? Yeni aldım pek bilmiyorum, mazur görün.
  • iTunes kendi kendine yüklemez, siz onaylamışsınızdır.
    4.1 e düşüremezsiniz cihazı.
    Düşürebilmek için SHSH kaydı almış olmak lazım ama siz buna yetişememişsiniz.
  • Tabi kendi yüklemez ama önüme başka seçenek sunmadığından onayladım. Peki 4.2 için jbnin ne zaman çıkacağı belli oldu mu?
  • İlke denememde JB yaptım cydia da kuruldu şimdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar
    Ipod Touch 4 32GB sahibiyim.Ürün elime ulaştığında 4.2.1 sürümü mevcut idi.Sorunsuz bir şekilde JB yaptım ve Cydia'yı yükledim.Ancak bugün itibari ile 4.3 sürümüne yükselttim ve Cydia ve türevleri (Cydia'dan yüklediğim programlar,oyunlar vs.) gözükmüyor.
    Sormak istediğim bunu düzeltmek için tekrar mı JB yaparak Cydia'yı kurmam gerekir ? Yardımcı olabilcek birisi varsa çok sevinirim.Şimddiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorillaz.sp

Merhaba arkadaşlar
    Ipod Touch 4 32GB sahibiyim.Ürün elime ulaştığında 4.2.1 sürümü mevcut idi.Sorunsuz bir şekilde JB yaptım ve Cydia'yı yükledim.Ancak bugün itibari ile 4.3 sürümüne yükselttim ve Cydia ve türevleri (Cydia'dan yüklediğim programlar,oyunlar vs.) gözükmüyor.
    Sormak istediğim bunu düzeltmek için tekrar mı JB yaparak Cydia'yı kurmam gerekir ? Yardımcı olabilcek birisi varsa çok sevinirim.Şimddiden teşekkürler..

iOS 4.2.1 den iOS 4.3 e yükseltmişsin cihazını..mevcut jb in gitmesi gayet normal..şuan 4.3 için jb henüz çıkmadı.1-2 hafta içinde çıkar deniyor ama bilemeyiz..
    4.2.1 e dönerseniz eğer ssh kaydınız varsa..tekrardan jb yapmanız gerekir..

• Hocam çok teşekkür ettim. İlkten bi heyecanla yanlış bir şey yaptım sanmıştım ama biraz araştırdıktan sonra konuyu öğrendim.
    4.3'ten sonra Shsh kaydı alıp,bu sürümü daimi kılmayı planlim o zaman ben de.
    Teşekkürler..
  • 4.2.1 jb yaptım birşey sormak istiyorum app store çalışmaz mı bu ikisi birlikte free programları indiremiyorum bağlanamıyor hep hata alıyorum jb iken yapmamam gerekenler var mı itunes ile pc den sakın açma gibi...
  • arkadaşlar k.bakmayın yeni üyeyim özür diliyerek sorumu sorayım ipod touch 2g 4.2.1 jb vafrmı ve nasıl yaparız konusu varsa bu forumda bana mesaj gönderirrse çok sevinirim ben bulamadım ksuruma bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.