Şimdi Ara

ipod touch iphone 3gs ? kafam karışdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selamlar öncelikle herkeze...
    benim bi akrabamda itouch var bende cok beğendim araşdırdım türk telekomdan aylık 20 tl taksitle 2 yıl ödeyerek 480 tl ye sahip olabilirm..
    ama kamera ve konusma hariç her şey iphone ile aynı ... araşdırıdıqm itoch 8 gb ve ilk nesil herhalde...
    Simdi durumumuz cok cok iyi deil işde amam babama doqum günü hediyesei aldırabilrm...

2-3 sorum var...

Bende daha 2 aylık 5800 var yeni aldık 0 ...
    Simdi ben 5800 ile itouch veya iphonu aynı anda taşıyabilrm...
    simdi soyle 550 tl ye fln iphone 3gs 2. el fln bulabilirmiyiz...?

Arkadaslar 550 tl bulabilirmiuz 3gs 2. el fln ... yoksa ihtiyac fazlasımı... Bende 5800 var o beni fazlasıyla idare ediyor...

bir şey daha soracam İphone ile ipod touch arasında fark varmı .. .Kamera ve konusma hariç... Uygulama farkı falan mesela iphonede mum söndürme uygulaması var itouch dada olurmu bu ... apple storede aynı uygulamalar varmıı ... 550 tl altında iphone bulamazsam itouch alayım diyorum pişman kalmam inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needformoney -- 24 Temmuz 2010; 20:46:12 >

• 3gs yi 800 den aşağı bulamazsın 2. elini, 500e falan 3g 8gb bulabilirsin. bütün uygulamalar var itouch ta zaten iphone itouchtan sonra çıkan bi cihaz yani bi nevi onun geliştirilmiş hali.
  • Telefonun varsa eğer iPod Touch 32 GB Son Nesil Alabilirsin.
  • arkdaslar 3.2 mp kameralı telef war nokia 5800 xm her türlü işimi görür... iphone 2g 2. el mi alayı mı ? 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch mu alayım...
    iphone daki uyqulamalar itouchda da varmı .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

arkdaslar 3.2 mp kameralı telef war nokia 5800 xm her türlü işimi görür... iphone 2g 2. el mi alayı mı ? 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch mu alayım...

Bu saatten sonra iPhone 2G alinmaz.iPhone'deki Tüm Uygulamalar iPod Touch'Da da Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

arkdaslar 3.2 mp kameralı telef war nokia 5800 xm her türlü işimi görür... iphone 2g 2. el mi alayı mı ? 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch mu alayım...

2g sakin alma, guncel uygulamalarin cogunda kasar.
  • arkdaslar simdi siz olsanız ne yapardınız daha 2-3 aylık cillop gibi 5800 xm iniz var... İpod touch 8 gb mı yoksa 2. el 500 tl civarı iphone 3g mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia'nin dokunmatik ekranli telefonlerini hic sevmiyorum (su an ben de 5530 kullaniyorum ve beyaz iphone 4 leri beklemekteyim.). Alabiliyorsan hic dusunme al bir 3g iphone.
  • bi bakacam 2. elcilere walal ben cok cok memnunm 5800 xm den
  • Memnunsan sorun yok ama bana gore cok basarisiz telefonlar. Aldigim ilk gunden ufak tefek kasa acikliklari, gicirdamalar basladi. Dokunmatigi desen baska bi facia. Rezalet bence.
  • ben bi bakam iphone 3g e 550 tl son bütcem xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.