Şimdi Ara

ipod Touch Alacağım Şu Satıcı Hakkında Bilgisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-apple-ipod-touch-64gb-4-nesil-usa-den-sifir-fatura-garanti-77470913/detay/

Bu Cihazı alacağım. Fikri olan?
    Tanımayanlardan da sahibinden.com deneyimi olanlar bir bakarsa çok sevinirim.

• İyi bir kişiye benziyor. Önceki alışverişlerinde de hep iyi yorum almış. Ama bir iki kişiden de bir-iki kelime duymak istiyorum.
  • Kırk yılın başı bir işimiz düştü. Eyvallah diyorum sadece
  • apple bolumune actinmi konuyu ?
  • Get ise sorun yok mobilden bakamdim şimdi. Fatura ve garanti de var nasılsa
  • Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Umarım sorunsuz bir alışveriş olur. İlk böyle yüksek fiyatlı elden teknoloji alışverişim. Çok alışveriş yaptım ama hep model araba, helikopter, akvaryum vs.. idi. Yarın akşam alışveriş yapacağım.

Apple bölümüne de bugün 1 konu daha açtım ve doğru dürüst okuyan bile yok ki cevap verilsin. Dolayısıyla satııc ile konuştuğumdan acil bilgi gerektiğinden buraya açtım konuyu.

Teşekkürler.
  • ilan getli değil eğer elden alacaksan al yoksa gittigidiyordan al bence getli olarak sahibindeni iyi bilmiyorum genellikle getli ilan olmuyor.ve yorum azdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elden alacağım. Ancak doğrusu ilk apple cihazım. Fakat zaten kapalı açılmamış kutu, ne kadar bakılabilir ki? Yorumlarda oldukça iyi. 8-10 defa da siteden konuştum satıcı ile, iyi bir kişi gibi. Hadi hayırlısı diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdriftman2

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-apple-ipod-touch-64gb-4-nesil-usa-den-sifir-fatura-garanti-77470913/detay/

Bu Cihazı alacağım. Fikri olan?
    Tanımayanlardan da sahibinden.com deneyimi olanlar bir bakarsa çok sevinirim.

forumda dragonstory var ben ondan aldım touch 4 kullanıyorum halen

• Teşekkürler. Ben anlaştığım kişiden alayım. Umarım Apple dan soğutacak bir sorun çıkmaz.
  • dragonstory e kesinlikle güvenebilirsiniz , herhangi bir sorun olduğunda da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ,ben ipod umu ondan almıştım , güvenilir bir adam
  • Hocam 64 gb fazla değil mi o cihaza, bence 32 gb yeter de artar bile. Hem fiyat da düşer o zaman bunu bir düşünün derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.