Şimdi Ara

iPod Touch 7 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde general mobile telefon var, eski model fakat whatsapp ve aramalar için yeterli benim için. bunun yanında ipod touch 7 alsam mı diye düşünüyorum. daha önce ip5s, ip6, ip5c kullandım ve ios deneyimim var ve seviyorum ios'u. sosyal medya, müzik için almaya değer mi? 32 gb modelini çok az kullanılmış bir şekilde 1100 tl'ye buldum internette. a10fusion işlemcisi var ve benchmarklarda fena gözükmüyor. 4 inç çok sorun yaratmıyor bana zaten dizi vs. çok izlemiyorum müzik ve sosyal medya için sadece.

• up.
  • Ben note ile birlikte uzun yıllardır kullanıyorum ipod touch'ı. İos marketi tastamam destekliyor. Çalıştıramadığı uygulama yok. Küçük, hafif ve şarj olma süresi acayip kısa. Spotify müziklerini ondan dinliyorum, 64 gb versiyonuna sahip olduğum için video çekeceksem, ses kaydı yapacaksam onunla yapıyorum.

Çok satan bir ürün grubu olmamakla birlikte, alıp kullanmaya başladıktan sonra yanımdan hiç ayırmadığım bir aksesuar haline geldi ipod touch.
  • hocam çok teşekkür ederim cevabınız için öncelikle.

bi' kaç sorum daha olacak.

ürününüz 7. nesil mi?
    performansı nasıl göze batar kasmalar oluyor mu?

ben 7. nesil 64 ya da 32 gb alacağım çok sorun olmaz bana depolamada, tek sıkıntım telefonun yavaşlaması kısa süre içinde. kimse tavsiye etmedi çünkü.
  • sayinteker kullanıcısına yanıt
    Bir önceki nesil. Yanlışım yoksa 2016da almıştım, halen ilk günkü gibi. Gerçi artık güncelleme almıyor ama performansı çok iyi durumda.

Ben tavsiye ederim hocam. Ama ipad mini de düşünebilirsiniz, o da küçük,hafif. Olmaz derseniz touch gayet uygun bir seçim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoklu Cihaz Kullanımı Sorun Yaratamasın Hocam Size Ben Telefon Olarak Yanımda 4s Taşıyorum Ve Bütün İşlerimi iPadim Üzerinden Hallediyorum Hotspota Bağlı Olarak Ama Bunu Herkes Yapamayabilir Sizde Değişen iPod Olucak
  • Ben senin yerinde olsam iPad Mini alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben tavsiye etmem. Özellikle de iki cihaz taşımaya alışık değilsen ve o cihaz iPod touch olacaksa. Bir süre sonra pişman olursun çünkü. Daha önce iPod touch 6 kullanmış biri olarak da söylüyorum. Hala iki cihaz kullanıyorum, ama benim ikinci cihazım iPhone SE (kayıtsız yurtdışı cihazı). Ana cihazım da iPhone olmasına rağmen SE'nin yeri başka. iPhone SE'yi yurtdışındayken yerel SIM kart takıp hotspot olarak kullanıyorum. Türkiye'deyken de yedek iOS cihazı olarak ve doğadayken, spordayken aksiyon kamera niyetine taşıyorum. Çok işimi görüyor.

iPod touch'ın en kötü yanı, çok pahalı olması. Ucuz olsa, belki alıabilir ama şu haliyle o kadar kısıtlı bir cihaz için gereksiz pahalı. iPod touch 7'nin A10 Fusion işlemcili olmasına aldanma derim. Genel performansı A9'lu iPhone SE'den kötü. Pili kuş kadar, sürekli bitip duruyor. Hem ekran camı hem lens koruması daha kolay çiziliyor. SE'ye kıyasla kötü yanları: 4K kayıt yapamıyor, kamerası 8MP ve F2.4, ahizesi yok, Whatsapp yükleyemezsin, parmak izi okuyucusu yok.

İki cihaz taşımak yerine, iPod touch 7'ye vereceğin parayla ikinci el, temiz, garantisi devam eden iPhone SE 32GB cihaz bulabilirsin. Elindeki Android cihazı da satabilirsin böylece. Yok, mutlaka ikinci cihaz olarak alacaksan da yurtdışı kayıtsız iPhone SE al. 500-600 TL'ye temiz cihaz bulursun. Uçak modunda kullandığın sürece iPod touch'dan farkı olmaz. Hatta 4K kamerası ve büyük piliyle daha fazla memnun eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.