Şimdi Ara

Ipod Touch 4g için ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, cihazım için ekran koruyucu almalı mıyım? Arkası için aldım bir kılıf ama önü için de almak istiyorum. Hepsiburada'da şunlar var:

http://www.hepsiburada.com/Liste/muvit-4-nesil-ipod-touch-2li-ekran-koruyucu-film-seti-8691/ProductDetails.aspx?productId=bs06122&categoryId=98045

http://www.hepsiburada.com/Liste/macally-4-nesil-ipod-touch-anti-parmak-izi-ozellikli-ekran-koruyucu-film-8595/ProductDetails.aspx?productId=bs06128&categoryId=98045

Hangisi iyidir? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

• 5 liraya satılan ürünler hatta o kadar bile etmez o ürünler.
  • Ne alayım peki, öneriniz var mı? İnternetten kredi kartıyla almak istiyorum, link de olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn
    Ne alayım peki, öneriniz var mı? İnternetten kredi kartıyla almak istiyorum, link de olursa sevinirim...

Reis muvit iyi icinden birtanesi parmak izi tutmuyor kayganligi artiyor hemde ekranin.. Arkadas kullaniyor memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn
    Ne alayım peki, öneriniz var mı? İnternetten kredi kartıyla almak istiyorum, link de olursa sevinirim...

Reis muvit iyi icinden birtanesi parmak izi tutmuyor kayganligi artiyor hemde ekranin.. Arkadas kullaniyor memnun

Teşekkürler yorum için...
  • Bodyguardz öneririm , şu an kullanıyorum.Fakat ben tam hizalayıp yapıştıramadığım için sağ alt köşeden taşan yerler çıkıyor yani köşelerde problemli dikkat etmeniz gerekiyor fakat kullanırken içiniz çok rahat oluyor istediğim yüzeye koyabiliyorum çizilir mi diye ne endişe ediyorum ne de bir şey olacak diye sakınıyorum.Yapıştırdığınızda iPod'un inceliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Bodyguardz öneririm , şu an kullanıyorum.Fakat ben tam hizalayıp yapıştıramadığım için sağ alt köşeden taşan yerler çıkıyor yani köşelerde problemli dikkat etmeniz gerekiyor fakat kullanırken içiniz çok rahat oluyor istediğim yüzeye koyabiliyorum çizilir mi diye ne endişe ediyorum ne de bir şey olacak diye sakınıyorum.Yapıştırdığınızda iPod'un inceliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

bende bodyguardz kullaniyordum ama yaklaşık 5 aydan sonra ciddi bir şekilde sarardı,dokusu bozuldu,bende söküp speck aldim ekran koruyucusu yok ama şimdiye kadar çizilmedi,bakalım ileride ne olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: trane1

Bodyguardz öneririm , şu an kullanıyorum.Fakat ben tam hizalayıp yapıştıramadığım için sağ alt köşeden taşan yerler çıkıyor yani köşelerde problemli dikkat etmeniz gerekiyor fakat kullanırken içiniz çok rahat oluyor istediğim yüzeye koyabiliyorum çizilir mi diye ne endişe ediyorum ne de bir şey olacak diye sakınıyorum.Yapıştırdığınızda iPod'un inceliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

bende bodyguardz kullaniyordum ama yaklaşık 5 aydan sonra ciddi bir şekilde sarardı,dokusu bozuldu,bende söküp speck aldim ekran koruyucusu yok ama şimdiye kadar çizilmedi,bakalım ileride ne olucak

Sanırım bi 5 ay sonra ben de çıkartmak zorunda kalacağım.
    Ben de aslında arkası için resimli skinler istiyorum ama bulamadım .

• bodyguardzlar da çok pahalı yaf. 400 - 450 tl'lik cihaza 50 tl'lik koruyucu çok geliyor bana. en iyisi kılıf alın bence. ön cama zaten kolay kolay bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.