arkadaşlar ipod touch 4.nesil 16 gb lık bir cihaz var elimde.2 yıldır kullanıyorum güncelleme yaptım düzenli olarak.su an batarya bitmiş durumda 4 saat şarj ediyorum şarjdan cıkartıyorum 10 dk da bitiyor.istanbul avrupa yakasında batarya degisimi yapabilecegim bir yer var mı ? bu güncellemelerinde cok büyük etkisi var ama batarya ölmüş durumda
quote:
Orijinalden alıntı: XxXfrostXxX
arkadaşlar ipod touch 4.nesil 16 gb lık bir cihaz var elimde.2 yıldır kullanıyorum güncelleme yaptım düzenli olarak.su an batarya bitmiş durumda 4 saat şarj ediyorum şarjdan cıkartıyorum 10 dk da bitiyor.istanbul avrupa yakasında batarya degisimi yapabilecegim bir yer var mı ? bu güncellemelerinde cok büyük etkisi var ama batarya ölmüş durumda
Doğubanka bi git yada kadıköyde yazıcıoğluna .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: pelixangel28
quote:
Orijinalden alıntı: XxXfrostXxX
Doğubanka bi git yada kadıköyde yazıcıoğluna .
beşiktaş civarında halledebilecegim bir yer var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme