Arkadaşlar iPod Touch almayı düşünüyorum.Bugün birkaç yere baktım, 2G 16 Gb lar 520-550 TL.Daha sonra bir yerde 2G 32 Gb buldum 600 TL ye(Paket Açılmamış).Fakat yanında fatura veremiyorlar.Fiyat bana iyi geldi.Sizlerin de fikrini almak istedim.Siz ce bu fatura olayı uluslararası garantiyi kullanmamda bir problem olur mu?
Şimdiden Teşekkürler...
Faturasız ürün garanti dışıdır.
Peki fiyat nasıl?
Ben iPodumu satıyorum. 6 ay garantisi var yanında kılıfıda var 600 TL istiyorum. Sen hesap et.
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Ben iPodumu satıyorum. 6 ay garantisi var yanında kılıfıda var 600 TL istiyorum. Sen hesap et.
lonely neden satıyosun ipodunu?? bende olmasa ciddi ciddi düşünürdüm yani.. hele gecen kılıf soran bi arkadaş için kılıfı cıkarıp koyduğun fotoyu gördükten sonra sıfır gibiydi mübarek.. fiyatın da iimş hani düşünen warsa kacırmasın derim ben
Bu sene ÖSS'ye gireceğim. Annem nasılsa elimden alacak. Bende boşuna değer kaybetmesin diye satıyorum.
İnsanlığa sığmaz ama sadece ölü piksel için kontrol edildi desem GGde çok rahat satılır.
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Bu sene ÖSS'ye gireceğim. Annem nasılsa elimden alacak. Bende boşuna değer kaybetmesin diye satıyorum.
İnsanlığa sığmaz ama sadece ölü piksel için kontrol edildi desem GGde çok rahat satılır.