Şimdi Ara

ipod touch 2g mi yoksa 3g mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığım için kızacak arkadaşlar vardır bilitorum ama
    2. nesille 3. nesil arasında tam olarak donanım teknik anlamda ne gibi farklar var acaba?
    uzun bir zamandır bakıyorum fakat somut bişe bulamadım
    işin aslına gelirsek 3. nesil 8 gb almayı düşünüyorum
    performans alabilir miyim sizce yani amacım iphone uygulamalarını kullanabilmek internete girmek vb
    gsm benim için 2. hatta 3. planda :)
    500 lira limitim var 5800 da almak istemiyorum
    sizce bu paraya wi-fi li samsunglardan biri mi yoksa 8 gb touch mı?
    biraz karışık oldu özür dilerim
    şimdiden teşekkür ederim
    saygilar

• arkadasım 2.nesille 3.nesilin 8 gb hiç bir farkı yoktur sadece 32 64 gb olanlar 2.nesile gore %50 daha hızlıdır eger 3.nesıl oldugunu nasıl anlarım dıyosan Mc yazarsa 3.nesil Mb yazarsa 2.nesildir bnce telefon al cunku telefondada internete gırıp muzık dınleyebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 1 Mayıs 2010; 0:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_239
    merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığım için kızacak arkadaşlar vardır bilitorum ama
    2. nesille 3. nesil arasında tam olarak donanım teknik anlamda ne gibi farklar var acaba?
    performans alabilir miyim sizce yani amacım iphone uygulamalarını kullanabilmek internete girmek vb
    şimdiden teşekkür ederim
    saygilar

490tlye üçüncü nesil 32gb alabilirsin
    bu hızlı olan modeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orijinalden alıntı: emre_239
    merhaba arkadaşlar bu konuyu açtığım için kızacak arkadaşlar vardır bilitorum ama
    şimdiden teşekkür ederim
    saygilar

490tlye üçüncü nesil 32gb alabilirsin
    bu hızlı olan modeldir

nerden alabilirim aceba

• 3g
  • Eğer 500TL'niz varsa size tavsiyem yukarıdaki 490TL'ye 3G 32GB modelini almanızdır. Bu model şuanki bütün oyunları kaldırmakta ve 1 yıl sonraki oyunları da çok ufak kasmayla kaldırabilecek kapasitedir. Ayrıca size sayısaıl bilgi veriyim; iPod Touch 2G'de İşlemci: 500 Mhz, Bellek: 128 MB'dir. Hafıza olarak şuanda satışta sadece 8GB vardır ancak 2. el olarak 16 ve 32GB modelleri de bulunmaktadır. iPod Touch 3G'de ise İşlemci: 600 Mhz, Bellek: 256MB'dir. Hafıza olarak 32 ve 64GB seçenekleri bulunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Eğer 500TL'niz varsa size tavsiyem yukarıdaki 490TL'ye 3G 32GB modelini almanızdır. Bu model şuanki bütün oyunları kaldırmakta ve 1 yıl sonraki oyunları da çok ufak kasmayla kaldırabilecek kapasitedir. Ayrıca size sayısaıl bilgi veriyim; iPod Touch 2G'de İşlemci: 500 Mhz, Bellek: 128 MB'dir. Hafıza olarak şuanda satışta sadece 8GB vardır ancak 2. el olarak 16 ve 32GB modelleri de bulunmaktadır. iPod Touch 3G'de ise İşlemci: 600 Mhz, Bellek: 256MB'dir. Hafıza olarak 32 ve 64GB seçenekleri bulunmaktadır.

çok teşekkür ederim ihtiyacım olan bilgi buydu
    ilgi gösteren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
    umarım bu bilgiler herkese yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.