Şimdi Ara

İpod Touch 2G Jailbreak Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım. Ancak tam bilen kişilere danışmadan jailbreak yapmak istemiyorum. Elimde İpod Touch 2G 3.1.2 versiyonu var. Jailbreak konusu biraz araştırdım. Fakat bu konular hakkında fazla bilgi edinemedim. Açıkçası kafam biraz karıştı. Bende burada sizlere sormak istiyorum.

Dediğim gibi Jailbreak yapmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi anlatırsanız çok sevinirim.

• Yardım edecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Spirit 3.1.3 JailBreak Windows Yönergesi | iPhone 3G-3Gs iPod Touch 3G

Uyarılar:
    1- Yurtdışı simkilitli iPhone sahipleri kesinlikle uygulamayınız. 3.1.3 için Unlock mevcut değil.
    2- Rehberinizi mutlaka yedekleyiniz.
    3- Her ihtimale karşı resimlerinizi ve diğer özel bilgilerinizi yedekleyiniz.

1. Bölüm

Öncelikle iPhone'unuzu iTunes'e bağlayıp restore edin.

Restore işlemi bittikten sonra;
    PC'nizde çalışan Antivirüs programlarını durdurunuz.
    Buradan Spirit.exe programını indiriniz.
    Spirit.exe uygulamasına sağ tıklayıp özelliklerden "Uyumluluk" modunu Windows 98/Windows Me yapınız.
    (XP kullanıcıları bu basamağı yapmalarına gerek yoktur. Vista ve Win7 için geçerlidir.)

Artık Jailbreak işlemine başlayabiliriz.
    Spirit.exe uygulamasına sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" deyip çalıştıralım.

Spirit uygulamasında iPhone'unuzun bağlı olduğunu görüyorsanız "Jailbreak" butonuna tıklayınız.

15-20 saniye içinde işlem bitecektir.
    Jailbreak işlemi bittikten sonra menüye "Cydia" uygulamasının yüklendiğini görürsünüz.
    Bu işlemden sonra ileriki aşamalarda sorun yaşamamak için iPhone'u restart etmeniz tavsiye olunur.

2. Bölüm

Jailbreak işlemi bittikten sonra Cydia için aşağıdaki yönergeleri takip edin.

Önceklikle iPhone'u wifi ağına bağlayınız. Cydia'da problem çıkmaması için bağlı olduğunuz wifi ağının DNS ayarlarını resimdeki gibi "208.67.222.222" ile değiştirelim.

Cydia uygulamasını çalıştıralım. Acele etmeden biraz bekleyin. Uygulamayı ilk çalıştırdığınızda size kim olduğunuzu sorar. Burdan "Developer (No Filters)" seçebilirsiniz.

Manage > Sources kısmına gelin.

"Edit" butonuna tıklayın.

"Add" butonuna tıklayın.

Açılan pop-up penceresinehttp://cydia.hackulo.us yazıp, "Add Source" butonuna tıklayınız.

Eklediğimiz kaynağı Manage > Sources kısmından görebiliriz. Hackulo.us kaynağına tıklayıp, "AppSync for OS 3.1" uygulamasını seçelim. Sağ üst köşedeki "Install" butonuna tıklayınız.

"Confirm" butonuna tıklayınız. Uygulama yüklenmeye başlayacaktır.

Yükleme işlemi bittikten sonra iTunes'e girip ücretsiz herhangi bir uygulama yükleyin. İsterseniz daha sonra silebilirsiniz. Örneğin Facebook uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Buraya kadar işlemleri sorunsuz hallettiyseniz artık ilaçlı uygulamaları rahatlıkla yükleyebilirsiniz. İlaçlı .ipa dosyalarınıhttp://apptrackr.org/ adresinden bulabilirsiniz.
    İndirdiğiniz .ipa dosyasını iTunes'te Apps bölümüne sürüklemeniz ve iPhone'u eşleştirmeniz yeterlidir.
    Eğer uygulamaları iPhone üzerinden yüklemek istiyorsanız Cydia'da Hackulo.us kaynağından Installous uygulamasını yükleyin.

Bu uygulama ile Apptrackr sitesine ulaşabilir, istediğiniz uygulamayı iPhone'unuza yükleyebilirsiniz. Installous'dan yüklediğiniz uygulamaların PC'nize de kopyalanmasını istiyorsanız, Installous'tan Settings bölümünden "iTunes sync"yi açık konuma getirin. (Bu seçenek 3.1.1 versiyonda yok. Alt versiyonları kullanıyorsanız bu ayarı kullanınız.)

Güle Güle Kullanın:)

Edit: Ekleme, imla, düzeltme

yukardaki yönergeleri uygularsan sorunsuz ve kolayca jailbreak işlemini tamamlarsın. yapamadığın biyer olursa yazarsan yardımcı olurum ;) kolay gelsin.

• tabi önce 3.1.3 Upgrade yapın itunes aracılığıyla..
  • Hocam çok saolasın yardımın için. Birşey soracağım. Jailbreak işlemini hallettim. Oyun indirmek için site arıyorum. Hangi siteleri önerirsin?
  • selamlar,öncelikle paylaşım çok yararlı teşekkür ederim.ancak bilgisayarda i tunes dan bir türlü oyun atamadım.application is not valid hatası veriyor.ne yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod touch hep dfu mod !!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cydia'dan appsync 3.1 indirmelisin.
  • ya jailbreak i yaptım zaten hatta installoustan direk ipod a indirebiliyorum application ları.ama i tunes tan yaptığım zaman olmuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.