Şimdi Ara

Ipod Touch 2 İos 4'e update etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim arkadaşım geçen gün ıpod touch 2 almış(Parası çok yokmuşda).Neyse almış ama diyorki hiç bir oyun çalışmıyor.Hep diyormuşki ios 4'e update etmeniz gerek falan filan.Acaba update yapabiliyormuyuz yaparsakda çok yavaşlarmı cihaz?Ve yapılıyorsa nereden yapılır hangi siteden?Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: rockboy222

Benim arkadaşım geçen gün ıpod touch 2 almış(Parası çok yokmuşda).Neyse almış ama diyorki hiç bir oyun çalışmıyor.Hep diyormuşki ios 4'e update etmeniz gerek falan filan.Acaba update yapabiliyormuyuz yaparsakda çok yavaşlarmı cihaz?Ve yapılıyorsa nereden yapılır hangi siteden?Şimdiden teşekkürler.

400 lira ipod touch 4g.(2.el)
    Neyse ios 5 bile yükleniyor birazdan biri link atar

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

Benim arkadaşım geçen gün ıpod touch 2 almış(Parası çok yokmuşda).Neyse almış ama diyorki hiç bir oyun çalışmıyor.Hep diyormuşki ios 4'e update etmeniz gerek falan filan.Acaba update yapabiliyormuyuz yaparsakda çok yavaşlarmı cihaz?Ve yapılıyorsa nereden yapılır hangi siteden?Şimdiden teşekkürler.

400 lira ipod touch 4g.(2.el)
    Neyse ios 5 bile yükleniyor birazdan biri link atar

cok saol da zor mu bunu yapmak yani illa profosyonel gerekmez dimi.Birde arkadaslar su update linkini cabuk koyar misiniz?Benim arkadas hic oyun yukluyemiyorda cildircak nie aldim ki falan diyor

• o arkadaşınıza söyleyin bilgisayarına itunes yüklesin sonrası gelir zaten!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.