Şimdi Ara

İpod Touch 1G 32 gb Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Şubat ayında amerikadan aldığım ipodumda sorun var :S. İpod'u yada safariyi açtığımda ipod'u dik tutmama rağmen görüntü hemen yatay oluyor. İpod (MP3) kısmını açtığımda doğrudan yatay olup cover flow'a geçiyo ve ana sayfasını göremiyorum :S.. arkadaşlar bu sorun ne ile ilgilidir ? yardım ederseniz sevinirim. Birde faturası şua bende değil. Garantisi sorun oluşturur mu ? Sonuçta seri numarası kayıtlı olması gerekli cihazımın.

• Garanti illa fatura istiyor diyorlar. (Ben hiç göndermedim..)
  • sorun cihazın hareket sensörlerindedir muhtemelen fotoları fln actıgındada aynı seyi yapıyorsa kesnin öyeledir diyebilirim amin olmak icin bide cihazı sayfa netarafa dönüosa tam tersine yatır bak bakalım o yöne döncekmi...
  • Fotoğrafları açtığım zaman fotoğraflar dik boyutta oluyor ve cihazı ters çevirdiğim zaman dönmüyorlar :S.. Cihazı döndürdüğüm zamanda görüntü yine yatay kalıyor (yani ben döndürdükçe görüntü dönmüyor). Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklanıyodur? :S
  • fatura yanında olması şart değil biliyorum ama bnde foto makinesini götürmüştüm garantiye fatura yokdu seri no dan hallettiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.