Benim Şubat ayında amerikadan aldığım ipodumda sorun var :S. İpod'u yada safariyi açtığımda ipod'u dik tutmama rağmen görüntü hemen yatay oluyor. İpod (MP3) kısmını açtığımda doğrudan yatay olup cover flow'a geçiyo ve ana sayfasını göremiyorum :S.. arkadaşlar bu sorun ne ile ilgilidir ? yardım ederseniz sevinirim. Birde faturası şua bende değil. Garantisi sorun oluşturur mu ? Sonuçta seri numarası kayıtlı olması gerekli cihazımın.
Garanti illa fatura istiyor diyorlar. (Ben hiç göndermedim..)
sorun cihazın hareket sensörlerindedir muhtemelen fotoları fln actıgındada aynı seyi yapıyorsa kesnin öyeledir diyebilirim amin olmak icin bide cihazı sayfa netarafa dönüosa tam tersine yatır bak bakalım o yöne döncekmi...
Fotoğrafları açtığım zaman fotoğraflar dik boyutta oluyor ve cihazı ters çevirdiğim zaman dönmüyorlar :S.. Cihazı döndürdüğüm zamanda görüntü yine yatay kalıyor (yani ben döndürdükçe görüntü dönmüyor). Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklanıyodur? :S
fatura yanında olması şart değil biliyorum ama bnde foto makinesini götürmüştüm garantiye fatura yokdu seri no dan hallettiler.