Arkadaşlar 2 haftadır mp3 player ları inceliyorum. En son iki ürün arasında kaldım. Özellikle kullanan arkadaşlardan ürünler hakkında ses, kullanım kolaylığı, özellik bakımından yorumlarını bekliyorum.
İpod un kapasitesi renkli ekranı kullanım kolaylığı (creative denemedim) bakımından, Creative de ise radyo olması, radyodan kayıt özelliği ve 140 ytl kadar daha ucuz olması,
zen micro kullandım çok iyi değilimdir bu konularda ama şu bi kesin onların verdiği kulakluklar seni tatmin etmeyecektir
amerikad ki ipod cular
shure mu ne diye bi marka var kulaklık 200 dolarlık ola nkulaklıklarımı ne alıyorlarmış
zen micro iyidir fiyat açısından da iyi
ipod bayağı ğahalı
sony 20 gb a da bakabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
zen micro kullandım çok iyi değilimdir bu konularda ama şu bi kesin onların verdiği kulakluklar seni tatmin etmeyecektir
amerikad ki ipod cular
shure mu ne diye bi marka var kulaklık 200 dolarlık ola nkulaklıklarımı ne alıyorlarmış
ipod bayağı ğahalı
kulaklığın önemi yok, bende şu anda creative muvo 2 4gb var kulaklığı 1 ayda bozulmuştu. Kulaklık ayrı olarak almayı düşünüyorum. Sony inceledim bazı sorunları olduğunu okumuştum, ekranıda küçük geldi.
amerikad ki ipod cular
ipod bayağı ğahalı
kulaklığın önemi yok, bende şu anda creative muvo 2 4gb var kulaklığı 1 ayda bozulmuştu. Kulaklık ayrı olarak almayı düşünüyorum. Sony inceledim bazı sorunları olduğunu okumuştum, ekranıda küçük geldi.
Sony gerçekten iyi bir cihaz,ben de almayı düşündüm bir ara ama Zen Touch veya Zen Micro'daki gibi Touchpad veya IPOD'lardaki gibi ClickWheel olmaması ve ekranın biraz küçük olması beni caydırdı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme