Şimdi Ara

iPOD nano: USB baglantisinda Guc yetersizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p3 356 islemcili benim emektara sarj olmasi icin bagladigim ipodum dusuk enerji girisi sebebiyle sarj olmuyor.
    usb 1.1 yada daha dusuk tam emin degilim baglantidan.
    buna nasil bir cozum getirebiliriz ?

(inanin aldik kullanma hevesi kursagimizda kaldi)

• quote:

Orjinalden alıntı: kesskin

p3 356 islemcili benim emektara sarj olmasi icin bagladigim ipodum dusuk enerji girisi sebebiyle sarj olmuyor.
    usb 1.1 yada daha dusuk tam emin degilim baglantidan.
    buna nasil bir cozum getirebiliriz ?

(inanin aldik kullanma hevesi kursagimizda kaldi)

usb 2.0 olması gerek + itunes için ramin güçlü olması lazım....En az 512..Ve windows xp sp2
  • ram guclu =512
    windows xp sp2.
    usb de problem var .. 1.1 =(

ayrica quick start kitapciginda 1.1 de calisabilecegini daha iyi performans icin 2.0 'in gerekligi oldugunu soyluyor.
    sanirim baska bir problem var..
  • quote:

ram guclu =512
    windows xp sp2.
    usb de problem var .. 1.1 =(

ayrica quick start kitapciginda 1.1 de calisabilecegini daha iyi performans icin 2.0 'in gerekligi oldugunu soyluyor.
    sanirim baska bir problem var..

dostum maalesef...Bilkomun banada verdiği apple ipod nano kullanıcı el kitabında sadece usb 2.0 yazıyor...Yapman gereken dışardan usb 2.0 kartı alman....Pahalı bişey değil fiyatları uygun oluyor ben 2 sene önce almıştım...PCI slotlarına takılıyor....
  • muhtemelen usb 1.1 yetersiz geliyordur. Eğer usb 2.0 kartı alman gerekiyorsa bence yeni bi anakart al. p3 işlemcin ve usb 1.1 olduğuna göre eski bi anakart olmalı. her şeyi onboard olan 46 dolara bi anakart var.Usrocktır belki. Tam hatırlamıyorum. Hem ekran kartında yükselmiş olur. az bi paraya hem bilgisayarı yenileiş olursun hem de usb sorunun hallolur.

Bu arada, ii bi teknik servisi olan firma bulursan ii olur. Çünkü yüksek güçte bi PSU gerekirse, yani kasadaki power oluyor, elektiriğin bağlı olduğu yer, onlar sana söylicektir, bu da ekstra masraf olur. Ama işlemci değişmediği sürece gerek olacağını sanmıyorum.
  • beyler hızır gibi sorunuma cozumler getirdiniz.
    ozellikle anakarti yenileme projesini destekliyorum bu tarz bisiye ihtiyacim vardi zaten buda bahaneyle olmus olur.

necco ozellikle bu 46 dolar civarinda dedigin anakart cok uygun fiyat geldi (belki piyasa icin normaldir tam fiyat bilgim yok)
    model - marka ve ozellikleri bakimindan biraz bilgi verebilir misin?

yada

asagi yukarı bu fiyatlarda olabilecek bir anakartin ozellikleri marka vs vs..

tesekkurler.

-EXTRA -

ipod baglantisi kuruldugunda dosyalari aktarmak icin yer aciliyor ama sarj olmuyor.
    heralde sarj etmek icin yeterli enerjiyi alamıyor dimi yoksa baska bi durum mu soz konusu?
  • quote:

beyler hızır gibi sorunuma cozumler getirdiniz.
    ozellikle anakarti yenileme projesini destekliyorum bu tarz bisiye ihtiyacim vardi zaten buda bahaneyle olmus olur.

necco ozellikle bu 46 dolar civarinda dedigin anakart cok uygun fiyat geldi (belki piyasa icin normaldir tam fiyat bilgim yok)
    model - marka ve ozellikleri bakimindan biraz bilgi verebilir misin?

yada

asagi yukarı bu fiyatlarda olabilecek bir anakartin ozellikleri marka vs vs..

tesekkurler.

-EXTRA -

ipod baglantisi kuruldugunda dosyalari aktarmak icin yer aciliyor ama sarj olmuyor.
    heralde sarj etmek icin yeterli enerjiyi alamıyor dimi yoksa baska bi durum mu soz konusu?

gigabyte'ın anakartlarını öneririm....50 dolara bulunuyor...iPod sorununa gelincede haklısın yeterli gücü alamıyor usb'den...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 e hoparlor baglamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki seçeneğim var kasayı değiştirebilrisn yada USB 2.0 çıkışı satın alabilirisn başka çözüm yok...
  • söylenen şeyleri daha zor ve umutsuz şekilde tekrarlamak, çözüm sunmamak... kutluyorum

Forumda alınık ilanı vereiblirsin, usb 2.0 destekli p3 anakart arıyorum diye sana teklifler sunacaklardır insanlar
  • öncelikle şunu söyleyim bi bilgiyi tam edinmek lazım ben emin olamadım, p4 anakartla p3 işlemci kullanılabilir mi??benim bildiğim kadarıyla kullanılabilir.Ama dediğim gibi bunu teyit ettirmek lazım en sağlıklısı tanıdık ya da güvenilir bi teknik servistir((sonra işlemci satmak için demesinler''yok abi yenisi lazım die''))

Sana söylediğim anakart AsRock P4VM88 VGA+Ses+Lan 46$+KDV. bulamadım internette ürünle ilgili bi bilgi eski bi katalogda varmış aklımda ordan kaldı heralde.

ama bu fiyata onboard anakartlar var; gigabyte'ın var bi tane bu linkte 55$+Kdv.
    SOCKET 754 1600MHZ SES+VGA+LAN K8VM800M

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18211

forumun anakart bölümüne de bi uğrayabilirsin. iice araştırmakta fayda var. Belki bilgisayarı yenilemek istersin.Belki geleceğe yönelik olarak PCI express slotu olan anakart almak istersin.Senin buna karar vermen lazım.((biraz daha pahalı olur,, benim sana söylediklerim AGP 8x olanlar))

anakart almak gibi bi düşünce oluşursa PSU+P3 işlemci kullanılabilir mi,, onu da öğrenmeyi unutma. Bi teknik servise git onlar sana yol gösterir.

Not:PCI Express 16x = ekran kartının takıldığı yer. Daha hızlı veri transferi sağlar, böylelikle daha ii performans elde edilir.Ama bir çok anakartta yok. Almadan önce kullanacağın ekran kartına göre karar vermen gerekiyor. Onboard anakartlarda PcI express slotlu olanlar da var.
    Örnek:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21372
    www.mavibilgisayar.com
    www.mavidonanim.com
    www.vatanbilgisayar.com
    www.gold.com.tr
    bunlara da bakabilirsin,, ama eğer çok fazla ilgim yok bu konularla diyosan, forumun anakart bölümüne göz atman en mantıklısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCOo -- 31 Temmuz 2006; 16:23:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.