Şimdi Ara

ipod nano mu yoksa sony walkman mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • walkman ise hangi modeli butcem 200-300 arasi multimedia ile pek aram yok sadece muzik dinlerim. multimedia icin ipad im var. ipod nano ufak boyutuyla hos .ama onceden i pod shufflem vardi kayboldu. o yuzden orta halli birsey istiyorum. forumu inceledim genelde herkes sony demis ama sonynin hangi modeli olabilir

• ipod nano touch kullandım ve çok küçük olduğu için sattım, ayrıca pili az dayanıyordu.
    ipod touch 4.nesil kullandım ve tam bir multimedia canavarı olması nedeniyle müzik dinlemekten başka herşeyi yapıyordum, o yüzden onuda sattım

Şimdi sony 'nin radyolu modellerini araştırıyorum ve Sony NWZ-B162FB 2GB FM Radyo modelini düşünüyorum fakat bununda tek eksisi (-) USB 'nin kapaklı olması, eski USB belleklerim hep kapaklıydı ve herzaman kapakları kaybolurdu bu nedenle tam karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

ipod nano touch kullandım ve çok küçük olduğu için sattım, ayrıca pili az dayanıyordu.
    ipod touch 4.nesil kullandım ve tam bir multimedia canavarı olması nedeniyle müzik dinlemekten başka herşeyi yapıyordum, o yüzden onuda sattım

Şimdi sony 'nin radyolu modellerini araştırıyorum ve Sony NWZ-B162FB 2GB FM Radyo modelini düşünüyorum fakat bununda tek eksisi (-) USB 'nin kapaklı olması, eski USB belleklerim hep kapaklıydı ve herzaman kapakları kaybolurdu bu nedenle tam karar veremiyorum.

bende sony s 754 aldim ama memnun degilim neden derseniz sesi harika cok harika yani oyle boyle degil ayrica noise cancellig ozelligi feci ise yariyor ama neden pismanim 1.si apple daki gibi arkada klipsi yok 2.si applenin o saatleri beni benden aldi yani 3 hafta oncesine gitsem sony bayisi yerine teknosaya gider ipod nano yu alirdim 50 tl de cebimde kalirdi

• görsellik için ipod,kaliteli ses için sony.
  • sonynın sesı bana daha guzel gelıyo kulagıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

ipod nano touch kullandım ve çok küçük olduğu için sattım, ayrıca pili az dayanıyordu.

bende sony s 754 aldim ama memnun degilim neden derseniz sesi harika cok harika yani oyle boyle degil ayrica noise cancellig ozelligi feci ise yariyor ama neden pismanim 1.si apple daki gibi arkada klipsi yok 2.si applenin o saatleri beni benden aldi yani 3 hafta oncesine gitsem sony bayisi yerine teknosaya gider ipod nano yu alirdim 50 tl de cebimde kalirdi

+9999 gerçekten çok kötü. Ayrıca ses olarakta açıkçası pek ii değil. Bende kafaya takılan modelinden var ve ses 100 basar.

Bu aralar sandisk sansa fuse bakıyorum inş. iidir

• quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

+9999 gerçekten çok kötü. Ayrıca ses olarakta açıkçası pek ii değil. Bende kafaya takılan modelinden var ve ses 100 basar.

Bu aralar sandisk sansa fuse bakıyorum inş. iidir

Alıntıları Göster
    @The darkmaster

Bende sansa fuze+ 16 gb var hediye ipod touch geldiği için 1 hafta bile kullanamadım. İstersen çok cüzi bir miktara sana bırakabilirim cihazı çok araştırıp almıştım kalitesi için söz bile söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibble* -- 20 Ekim 2011; 0:07:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.