Şimdi Ara

İpod mu Walkman mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni telefon alacaktım ve alırken de dedim bari walkman bir telefon alayım müzik de dinlerim.Sonyer icsson W810i aldım.Sesi ilk dinlediğimde çok güzel gelmişti.Ancak imac aldıktan sonra imac'in yüksek sesi sayesinde telefonda dinlediğim şarkılar çok sıradan gelmeye başladı.

Geçenlerde de arkadaşımın yeni nesil ipod nanosunda bir kaç şarkı dinledim.Sesi gayet açık şekilde benim telefonunkinden fazla.Ancak tatsız gibi geldi bana bass yok gibi sadece yüksek ses varmış gibi.Acaba ipod'un ayarları felan mı daha iyi ses vermesi için.Mesela Walkman telefonlarda megabass diye bir şey var ki farkını anında hissediyorsunuz ama çoğu şarkıda en son seste cızırtı yapıyor.

Telefonda mp3 player varken acaba ipod nano almak gereksiz mi olur? Yani bir farkı olur mu ipod'un ?

Yanında CX-300 kulaklık da almayı düşünüyorum.

• ben ısınamadım hiçbir zman telefonda mp3 dinlemeye... bence mp3lerin yeri mp3 playerların içi kaldı ki ipod ve cx300 ile zevkin doruklarına erişebilirsin...
  • Aynen ben de alışamadım işte o yüzden bir ipod mu alsam diyorum.

Acaba ipod şu büyük Hi-Fİ kulaklıarkları destekler mi ?

Mesela W810i de çalışmıyormuş verimli olarak o kulaklıklar.İpod'da çalışır mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 18 Mayıs 2007; 22:57:22 >
  • cowon veya irıver al bence
  • ipod+cx300 bu anlatılmaz/yaşanır...
  • Sony'nin bir modelini buldum.

Walkman® MP3 PlayerspacerNW-S703FVIOLET

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=NWS703FVIOLET

Bu nasıl acaba ?

İpod ile karşılaştırılırsa ?

----------------------------

Bir de ipod'u bellek olarak kullanabilir miyiz ?

Yani içine dosya atabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 19 Mayıs 2007; 0:19:22 >
  • dostum o bahsettıgın sony ıpoddan daha ıyı ses verıyo daha kalıtelı...3 gun once ıpodumla bırebır test ettım cok basarılı...ihem o aletı alırsan cx300 almana gerek kalmaz kendı kulaklıkları oldukca ıyı...sana tavsıyem garantı alma..amerıkadan gelenlerden alkı ses sınırlaması olmasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım şu cümleden bir şey anlamadım biraz açar mısın?

"sana tavsıyem garantı alma..amerıkadan gelenlerden alkı ses sınırlaması olmasın.."
  • dostum demek ıstedıgım turkıyede satılan sony lerde ses sınırlaması var..ama avrupa dısından alırsan ses sınırlaması yok..gıttıgıdıyorda falan var amerıkadan gelen urunlerden...ses kalıtesı gercekten ıyı...ben 5 aydır yenı nesıl ıpod kullanıyordum ama sesı ve ses kalıtesı yeterlı gelmedı...simdi cowon f2 aldım....
  • İngiltere'den almayı düşünüyorum.

Hem ipod hem de sony için İngiltere'de de ses sınırlaması var mı ?
  • avrupa sınırları ıcınde var bılıyorum...
  • Peki çok fark var mı bu kısıtlamada.Güncelleme ile felan aşamıyor muyuz o sınırı ?
  • sımdılık yenı modellerde yok ses kırma..ama ılerleyen zamanlarda cıkabılır..
  • Ses kırma olayı çok yazıktır ya.. adamlar aslında 2 model çıkarsalar çok iyi olur.. Ben direk sesi beynime versin istiyorum mesela..
  • Telefonda sağlıklı ses alamazsın kaliteli ve iyi bir ses istiyorsan sağlam bir kulaklıkla beraber(almayı düşündüklerin gayer güzel) iyi bir mp3 player işini fazlasıyla görecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

ipod+cx300 bu anlatılmaz/yaşanır...

aynen katılıyorum.. hem estetik olarak hemde ses kalitesi olarak gercekten tatmin edici..
  • Anlamadığım bir nokta var.

Mp3 playerlar sadece mp3 oynattıkları için bu özelliklerini sürekli geliştiriyorlar.
    fakat bendeki Sennheiser HD202 ile en iyi sesi Cep telefonum K750 de elde ediyorum.

Bi sürü mp3 player denedim hiçbirinde aynı hayvansı sesi yakalayamadım.

Peki ya bu neden ?
  • Arkadaşım ilk önce i-pod ve walkman demişsin TABİKİ WALKMAN çünkü yaklaşık 2 senedir sony nw-hd3 20gb kullanıyorum pil ömrü hala 15 saat falan (bu cihazın içinde dakikada 4200devir hard disk dönüyo hatırlatırım) ses kalitesini bizzat i-pod photo 20 gb ile karşılaştırdım ve sonuç mükemmel sony açıkara önde bunu defalarca bu forumda yazdım ama her defasında bir saldırı altında kalıyorum maalesef i-podun karizması insanların doğruları görmesini engellyor ama istense de istenmese de bu böyle
    ha ben kimim bu konuda söz sahibi olabilecek birimiyim tartışılır babam ve abim müzik öğretmeni babamın çalmadığı telli çalgı yok ben orta seviye klasik gitarcıyım müzikten anladığımı düşünüyorum ve bunun yanında 5 sene televizyon-müzik seti tamircisi yanında çalışmış elektronikle içiçe biriyim dahası tıp fakültesi öğrencisiyim yani en azında doğruları görecek kadar muhakeme yeteneğim ve aklım, mantığım var diye düşünüyorum
    bu kadar şeyi i-poda karşıyım diye bana saldıracak arkadaşlar için yazdım
    karar sizin
    iyi forumlar

• Cowon U3+ Px100 bassın,derinligin,seslerdeki dinamikliğin muzikte ne anlam ifade ettigini çok iyi anlıyorsun.
  • cowon f2 + cx300 müzige doy....u3 de alabılırsın ses kalıtesı anı sadece seklını begenceksın....gerısı hıkaye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.