Şimdi Ara

Ipod Kırık Ekran Değiştirme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ipod Touch 4 üm var.Daha önce okulda düşürüp ekranı çatlattım, ama hala köpek gibi çalışıyor.Gittigidiyor da Ipod 4 ekranını satıyorlar ben alsam, kendim değiştire bilirmiyim, bu işlerden anlamıyorum demicem daha önce yaptığım şeylerde var, youtube de ekranı değiştirme videosu var zor görünmedi gözüme acaba ben yapabilirmiyim ya da içimizde bir yapan arkadaş var mı? bana bir yardımcı olsun lütfen ve son olarak birdaha böyle şeylerle karşılaşmamam için bana Ipod Touch 4 e uygun ekran koruyucu, kılıf vb. önerirmisiniz..Teşekkürler...
     Ipod Kırık Ekran Değiştirme!

• Kardeş bence hiç o islere girme . Git bi telefoncuya yaptir , hiç riske girme. Ama ben yapabilirim diyorsan alman en iyisi telefoncuya vercegin para sana kalır .Kılıf olarak şu güzelmiş ayrıca ;

http://pdateknoloji.com/apple-ipod-touch-4-deri-kilif-siyah-renk_21604.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefoncu da yaptır daha iyi olur
  • Eyvallah Hocam sağolsında götürüp yaptırcam bana 120-130 çekicek adım gibi biliyorum ama ekran 80 TL ben değiştiririm kesinlikle sadece merak ettim var bir değiştiren arkadaşımız diye,Ama sağolasın yorum yaptığın için bide kapaklı kılıftan çok bana silikon ve 20-30 tl lik bir klıf lazım işimi o görür arabada da kulladığım için beni engellemicek bir kılıf olması gerekli

• iphone ekrani olsa bulas derim de ipod ekrani ciddi anlamda sorunlu. İlk olarak ipod touch 2g cihazimin ekranini degistirmeye yeltendim, o zamanlar dokunmatik ve ekran ayriydi. Sonra ipod touch 4 cihazin ekranini degistirdim. Degisiyor degismesine de genelde bu cihazlar dusme sonucu kasa yamulmasi yasiyor, alinan ekran tam oturmaya biliyo. Ayrica ipod touch 4 te ekran yapisarak monte ediliyo bu yuzden sizin yapmaniz sorun olabilir.
    İsin ehli bi telefoncuya fazla para verin iciniz rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gidip o kadar para vermeyin eliniz yatkın ise link burdaki işlemleri sırayla ve sakince uygulayarak değiştirebilirsiniz ben yaptım canavar gibi oldu yapabilirim derseniz kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hepinize teşekkür ederim,"Little Dalek " kardeşim arayıp uğraştığın için çok sağol çok işime yaradı emin ol,"S60Doctor "Sen de sonu kadar haklısın kasa yapuksa çok sıkıntı ama "Pixel. " de haklı yerleri var bir denicem şansıma artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.