Şimdi Ara

İPOD CLASSİC AÇILMIYORRR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki ipod classic 60 gb açılmıyor sebebini bilmiyorum... ne olduki buna şimdi... düşme flnda olmadı... kendiliğinden birgün açılmamaya karar verdi ve hala inat modunda halbuki ben buna böle terbiyede vermedim... bunu huyundan vazcaydırıp nasıl açabilirim yho....

• İpod Classic'in 60 GB'lık modeli var mıydıki ?
  • şundan işte siz adına ne diorsanız

İPOD CLASSİC AÇILMIYORRR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Şubat 2008; 14:25:30 >
  • resetlemeyi denedin mi hiç?yada bilgisayara bi bağla bi kaç kişi bu yöntemlerle düzeldiğini söylemişti
  • bilgisayara bağlayıncada bilgisayar göremiyor, sanki boş usb bağlamışın gibi duruyo öle, ipodda da değişim olmuyor aynen ekranı siyah...

lütfen biri yardım etsin...
  • help me
  • resetlemeyi denedinmi ??????????? kuru kuru help yazıp durma ayrıca yardım edin desen elin mi kopuyo bi araştır aynı sorunla karşılaşanlar nasıl çözmüşler.bu kadar hazırcı olmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Menu ve orta tuşa birlikte bas, ta ki ekranda elma resmini görene kadar. Bu genelde çözüm oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandistanbul -- 3 Şubat 2008; 6:06:21 >
  • olmuyor
  • help
  • Help ne ?
    Yeni bir sürüm uyguladın adı da help mi ?
  • help yardım demek acil yardıma ihtiyacım var
  • arkadaşım şarja tak çalışır :d
  • Siyahsa 5.5G Beyazsa 5G
    Resimden baktığıma göre 5.5G
    Şunları denemelisin kesinlikle.Birkaç kez kilitle ve kilidi aç.
    Resetlemeyi dene.Kapalı ama belki cevap verir.Ortatış+Menu'ye basılı tut.Apple logosu çıkması lazım.
    iTunes'tan restore edebilirsin.Hatta zaten iTunes'a girdinmi iPor muhakkak açılmaya teşvik edecektir.Algılamıyosa sen bilgisayara birkez daha tanıtmalısın bunun içinde.
    Denetim Masası>Donanım Ekle yerinden yapabilirsin.
  • olmuyor :(
  • slm arkadaslar benim 30 gb ipodum war arkadasıma 1 gunnlugune werdım geri bana ses sınırı sifreli olarak geri geldi ben bişi yapmadım diyo ama ses hiç cıkmıyo lütfen yardım edin zor durumdayım
  • şarjın bitmesinini beklemen lazım galiba
  • Tam yeni konu açacaktım , benimde 3G Nano da aynı sorun oldu , açılmadı resmen cihaz sinir oldum , tam aldığım yere götürecektim fişi ile beraber (Bimeks) bi donanımhaber'e bakıyım dedim.Arkadaşın dediği gibi Menu ve Orta duta aynı anda basıp Apple Logosu görünen kadar bekleyince sorun çözüldü çok şükür.Peki bunun olma sebebi ne olabilir ?
  • arkadaslar benim de 80 gb ipodum da aynı problem vardi,cözemedim.Garantiye yolladim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.