Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. iPod 5. nesil kalsik video. 30GB kılıfıyla birlikte. 170TL Tertemiz.( Bnz. Foto) Fotoğraflar gönderilecek ürüne aittir ve tarafımdan çekilmiştir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DS150e Arıza Tespit Cihazı + 3 Program + Sıfır Laptop [Fırsat] Kingston DDR3 1066Mhz 2GB SO-DIMM RAM 25TL [Kargo Dahil] DS150e Arıza Tespit Cihazı + 3 Program + 10"Tablet Satılık Uni-Trend UT61E True RMS Multimetre
hocam 30gb video ya benzettim ? yanlışmıyım ürün kaç aylık sarj süresi nedir onları bana pm olarak atabilirmisin
100 tl ye satmiştim 6 ay önce daha teminizini şimdi olsa 200 den aşağı vermem msjim bulunsun düşünmüyor değilim http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-ipod-30gb-video-beyaz-30367245/detay ipod klasiklerin içinde en ince ve hafif olani 30 gb modelidir çok uzun sure kullandim goruntu ve ses kalitesi çok iyidir
quote:Orijinalden alıntı: sertacksk hocam 30gb video ya benzettim ? yanlışmıyım ürün kaç aylık sarj süresi nedir onları bana pm olarak atabilirmisin /> attım. Gönderilecekler : 1. İpod classic 5. nesil video. 2. USB kablo 3. Orijinal kulaklık (temiz sağlam) 4. Fotoğraftaki kılıf. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DS150e Arıza Tespit Cihazı + 3 Program + Sıfır Laptop [Fırsat] Kingston DDR3 1066Mhz 2GB SO-DIMM RAM 25TL [Kargo Dahil] DS150e Arıza Tespit Cihazı + 3 Program + 10"Tablet Satılık Uni-Trend UT61E True RMS Multimetre