Şimdi Ara

ipod a format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ve iki gündür bilgisayarıma taktığımda bi hata veriyordu restore etmen gerekiyo diyodu
    ettim de ama şimdi mp3leri tekrardan yüklemeye çalışırken bilinmeyen bi hata oluştu düyor ve bağlantı kopuyor
    cihazı yurtdışından getirmiştim ve uluslararası garantisi yok (gerçi orda da refurbished almıştım :S)
    iki sorum olacak
    1- ipodu direk disk formatlar gibi formatlayabilir miyim, sonrasında sorun olur mu?
    2- iş firmaya götürmeye kalırsa cüzi (:D) bi ücret karşılığında sorunumu çözdürebilir miyim?

• iPod formatı restoredur.Bunu iTunesdan yapabilirsin.Eğer cihaz 1 yıldan eski değilse hala garantidedir.Bilkom a basvurursun.Ama bence senin problemin donanımsal değil.
  • bi kullanıcı olarak restore dan başka yapabileceğim bi şey yok mu ki
    çünkü 2 gün içinde 2-3 kez yaptım; yine de sorun var
  • Bilgisayarının ozeliikleri nasıl?Kotu ise iTunesu kaldırmıo olabilir.
  • ipodu aynı bilgisayarla yakşalık 7 aydır kullanıyorum ve inan onla alakası yok
    bu arada 69 numaralı hatayı veriyor, şu an apple ın sitesindeki forumu okuyorum
    çözüm bulursam buraya da yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 18 Nisan 2007; 0:48:31 >
  • O hatayı bendede verdi.-69 nolu.Biliyorum.Emin ol iPodla ilgii değil.Ben cozum bulamadım.Bilkoma gonderdim.Yaptıkları şey reset oldu sadece.Bence pcden biraz yer ac.Hangi şarkılarda takıldıgına bak iPoda atarken.Bende iTunes a suruklerken bilgisayarın takılmasına sebep olan sarkıları iPoda atmaya çalıştığım sırada boyle bir hata veriyordu.Donanımda değil sorun.Sonra vazgectim o 1-2 sarkıdan.Onları sildim.iPoda atmadım.Problem yok.Artık librarye sarkı atarken eski pc de tum programları kapatıp bekliyorum.Cunku iTunes a sarkı atma sırasında rami baya kullanıyo iTunes.
  • bi kaç kere restore defrag ve scandisk işleminden sonra tekrar şarkıları yükleyim dedim
    12-13 gb kadar şarkı var2-2.5 gb da bir hata verdi ben de tekrar abandım
    şarkılar yüklendi ama ilerde nolur bilmiyorum, garantisi yok ama sorunun kesin çözümü kaça patlar acep :s
    ilgin için teşekkürler dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mrb benim bildiğim bişey var işinize yararmı bilmem ortaya ve menüye basılı tutun ipodu resetleyin.
  • ipoddaki müzikler nasıl çaldırılırr
  • csoulpower C kullanıcısına yanıt
    çok sa?ol, çaly?ty
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.