Şimdi Ara

Ipod 4g 32gb vs Iphone 3g 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay kadar sonra maddi durumum düzelicek ve bende bu 2 üründen birini almak istiyorum. Ortalama 500-600 lira arası bir bütçe ile 2. el (büyük ihtimal garantisi yok) temiz bir Iphone 3gb 8gb yada 0 yurtdışından gelme Ipod 4g 32gb ürünleri arasında kararsız kaldım. Aslında ilk başta Iphone 3g istiyordum hem telefon özelliği hemde diğer multimedya özelliklerini bir arada kullanmam için ancak sonra 4g lerin özelliklerine göz attım ve sırf telefon özelliği ve 4g de olmayan özellikler için gidip bi iphone almayayım dedim. Yine de 2 ürün arasında gidip geliyorum.
    Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz kendi fikirlerinizi aydınlatıcı bir şekilde aktarabilirseniz seçimim açısından çok yararlı olacak.

• bence kesinlikle itouch 4g. ama hem ipod hem tel. tasimam dersen sen bilirsin.
  • aslında benim şuan tek sorunum canım sıkıldığında cihazı çıkarıp anında nete girmek yada oyun oynamak vs. ama ipod alırsam sürekli açıp kapatmak zorunda kalıcam. cihazın açılma süresi ne kadardır onuda bilmiyorum gerçi ama nette 5dk lık bişi ye bakmak için cihazı açıp bakıp kapattıktan 2dk sonra birazda oyun oynayayım derim tekrar aç kapa falan o yani :D
  • niye aç kapayla uraşacaksınki, sürekli açık olsun anında pili bitiyor değilya, açılış süresi yaklaşık 1dk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.