Şimdi Ara

ıphonu nasıl bozabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıphonu 4 telefonumu bi süreliğine bozacak uygulama arıyorum.Telefon bi süreliğine donacak yada açılmıycak.Böyle bi uygulama var mıdır veya nasıl bu hale getirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi kafanı bozduğun yöntemi deneyebilirsin nasıl yaptığını en iyi sen biliyorsundur

• Jb yaparken pcden bağlantıyı kes açılmayacaktır

• Pardon. Neden?

• Yeni telefon aldıracak herhalde.

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    hocam abla mevzusunu diyorsanız yaptığım duygu sömürüleri ve baskı sonucu tam istediğim gibi bi ablam oldu.Bu yaptığım baskılarda anladım ki ben onun gözünde hala değerliyim.Ama bu adam canımı sıkıyor.Sizin öz ablanız veya anneniz(yanlış anlamayın lütfen) evli bi adamla konuşşa.Her attığı adımı adamı anlatsa hoşunuza gider mi?

• Başlığı okuduğumda baya saçma geldi ama son mesajınızı okuyunca anladım durumunuzu. Malesef böyle birşey bilmiyorum ama umarım yakın zamanda kurtulursunuz bu durumdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

hocam abla mevzusunu diyorsanız yaptığım duygu sömürüleri ve baskı sonucu tam istediğim gibi bi ablam oldu.Bu yaptığım baskılarda anladım ki ben onun gözünde hala değerliyim.Ama bu adam canımı sıkıyor.Sizin öz ablanız veya anneniz(yanlış anlamayın lütfen) evli bi adamla konuşşa.Her attığı adımı adamı anlatsa hoşunuza gider mi?

olayı detaylı anlatsana merak ettim.
  • quote:

ıphonu 4 telefonumu bi süreliğine bozacak uygulama arıyorum.Telefon bi süreliğine donacak yada açılmıycak.Böyle bi uygulama var mıdır veya nasıl bu hale getirebilirim?

jb yaparken yarıda bağlantıyı kes

• Su dök üzerine kardeşim

• cevablariniz icin Teşekkürler.Telefonu Jb yapabilcek kadar kurcalaybilsem bu isleme hic gerek kalmiycak.Telefon ablamin ve ondan odunc alabilmek bahanem olucakti bu.

• quote:

cevablariniz icin Teşekkürler.Telefonu Jb yapabilcek kadar kurcalaybilsem bu isleme hic gerek kalmiycak.Telefon ablamin ve ondan odunc alabilmek bahanem olucakti bu.

Su dök kardeşim. Ablandan değerli mi aile huzuru bozulmasın

• Playstop P kullanıcısına yanıt
    O kadarina gerek yok hocam telefona sizip bi numaraya telefon numarami degistiddim mesaji atip sonra o numarayi bana ait baska bi numarayla degistirsem yeter.

• Teli kapat home tusuna basarak usb yi yak recovery moda gecsin anlamayan acamaz zaten

• FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon aldıracak tabii ki

NOT: Bu arada ilk defa bu kadar saçma bi konuyla karşılaşıyorum.Konu başlığından tut,konu açıklamasına kadar hepsi saçma.Böyle bi forumu oyun parkına çevirmek hepimizi üzer.r10 daki sistem gelse fena olmaz diye düşünmüyor değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi number352 -- 25 Aralık 2014; 11:50:25 >
  • Telefona müzik felan atma bahanesiyle alabilirsin. Ya da numarayı engellenenler listesine ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolcatMiA -- 25 Aralık 2014; 13:16:51 >
  • coolcatMiA kullanıcısına yanıt
    bu tarz sebeblerle alamam.Engellediğimiz numara rehberde gözkürmü?

• Sak'ın Jb yaparken Bağlantıyı kesme birdaha açılmayabilir ASLA

• Bilmiyorum açıkçası ama görünmeyebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.