Teğmen
24 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 16 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar oncelikle eba marketten satranc uygulamasini indirmeye basliyoruz.İnternetiniz hizli ve yetisemiyorsaniz daha buyuk boyutlu birsey ile yapin. Ben satranc ile anlatiyorum.
İndirme baslar baslamaz dosya yoneticisine girin ordan Download klasorune girin ve 59.apk yi silin ve istediginiz oyun veya uygulamanin apksini oraya atin ve ismini 59.apk yapin. Hemen eba markete donun ve indirme islemi bitip su yazilar cikana kadar bekleyin,
"action.comlete" "com.uygulama.kuruldu"
Bu islemleri cok hizli yapmaniz gerekiyor.

İyi oynamalar






Not:Arkadaslarimda ayni sorun yok ancak benim oyunlarim guncellemeler kontrol edildi yazinca siliniyor formatladim gecmedi. Sizde olmaz ama bunun cozumunu bilen yardim etsin
Arkadaşlar dün akşam malum oyunu 120 fps ten aşağı hiç oynamadım bugün sabah açtığımda 30-40 fps oluyor
Bunun nedenini anlayamadım grafik ayarlarında Değişim yapmadım. ACIL OLARAK YARDIM EDEBILECEK VAR MI? Teşekkürler
Arkadaşlar özür dilerim konuya direk giriyorum.
Doğduğumdan beri gözümde polenlere karşı hassaslık var hele ki şu polen aylarında.
Bugün okula gidemedim dahi arabada giderken gözüm kaşınmaya başladı ilaç damlarım artık ilaç kesmiyor. Gözümü kaşımaktan Gözlerim çıkıyor her taraf kırmızı gözümdeki ve gözümün etrafıda kıpmırmızı.
Kafayı yiyeceğim dışarı çıkamıyorum evde rahat oturamıyorum dersi dinliyeyorum. Arada aklıma geliyor ki "LAN böyle göz olacağına.." Diye ama diyemiyorum isyan Olmasın Allah'a diye. Ne yapabilirim acil yardım.
Edit:Kullandığım ilaçların fotoğrafı geldi.Soldakini yeni aldım Sağdaki kesmedi soldakini yeni aldım. Yardımlarınızı eksik etmeyin

Arkadaşlar eve geldim merdivenden yukarı çıkıyordum telefonda hem kap hemde tempered glass vardı. Aşağıda var camın Görüntüsü. Telefonda çizik , leke dahi yok.

Edit:Foto geldi

Arkadaşlar hesabımı bir arkadaşa sattım. O oynuyor şuan. Ben yeniden başlamak istiyorum oyuna. Restore etmeden nasıl başlayabilirim yeniden?
Arkadaşlar hesap 80 lwnin yarısında köy binası 8. Tüm savunmaları fullemeye çalıştım. Toplar 10 seviye havanlar 6 seviye hava savunmaları 5-5-4 seviye sihirbaz kuleleri 6 seviye. Öfke Şuanda 5. Seviyeye basılıyorOkçu kuleleri9. Seviye. Barbar kral 7 seviye. 20bin karaiksir ve 93 taş mevcut asker seviyelerini resimlerden bakabilirsiniz.
Arkadaşlar eksik rplerinizi ticket atarak alabiliyorsunuz. Her sihirdarın tek hakkı var ve 80 rp ye kadar verdiklerini duydum deneyin şansınızı bazen şiir yazmanızı, bazen resim çizmenizi Bazense karakteri Canlandırmanızı istiyorlar. Benden canlandırmayı yani cosplay'i istediler ve masteryi olarak Yaptım.resimler:

Edit: resimlerin Sırası karısık
Arkadaşlar AKALi oynuyorum kusura bakmayın rahatsız ettiğim için... AKALi oynarken biliyorsunuz canı çok az bunu artırmak için ve hasarı artırmak için nasıl oynamam Lazım? Yani sizin rehberiniz ve buildiniz nasıl oluyor? Sağlam build önerisi verebilirseniz sevinirim ve nasıl oynamam gerektiğini söylerseniz iyi olur. Arkadaş Demişti ki "q+R kombosu güzel oluyor" denedim gerçekten de canı baya götürüyor bunun sebebi ney bunuda açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar 1650 ip var 3150 civarına kadar kasıp güzel bir hero almak istiyorum.Akalinin tek yemesinden bıktım zaten nerf üstüne nerf geldi.. Bana böyle canı orta hasarı fazla olan kullanımı farketmez . biraz hero önerirmisiniz?
Edit:soru Değişikliği.
Arkadaşlarım lol oyna diye tutturuyor,ama arma 3 CS GO sahibiyim ve lise nedeniyle pek sık oynayamıyorum Başlasam hep oynamak zorunda kalırmıyım başlayım mı?
Hakkında
Forum İmzası:
mustafa.yasir@icloud.com
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Mesaj Sayısı: 215
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.646 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.