Şimdi Ara

iPhonedo ile hayatı ve gelecek planları üzerine konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Youtube Yayıncısı iPhonedo ile Los Angeles'da buluştuk ve Amerika'daki yaşantısını, gelecek planlarını konuştuk.

• İphonedo gerçekten Türkiye de Apple yakından takip edenlerin bilmesi gereken bir kişi bu nedenle röportaj yerinde olmuş,sonuçta ABD Applenin memleketi haliyle ilk önce yeni ürünleri alan kişi kendisi ve bu konuda çaba da sarf ediyor ,sıra bekleyip ilk alanlardan oluyor iPhone U diye biliyorum.Türk insanına güzel bir ön yargı oluşturmak adına tanıtımlarını yapıyor ,sizde ürünü TR ye geldiğinde Alıp almamak adına karar veriyorsunuz,bence güzel bir iş yapıyor.Başarılar kendisine,teşekkürler size.
  • sonunda 2 haftadır bu videoyu bekliyorum :)

• Hayat gibi hayat bizde youtuberiz ama hiç böyle mekanımız yok :D

• Adam'ı deşifre ettiniz sonunda. Bu arada daha cazgır bir tip bekliyordum, adam bayram şekeri çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zorlama esprilere kahkahalarla gülünmesi videoyu itici yapmış, ayrıca yurt dışında yaşayan birinin milli takımı da tutmuyorum demesi de üzerinde düşünülmesi gereken bir durum.

• Şu yurt dışında yaşayıpta ülke hakkında ileri geri atıp tutan denyolardan nefret ediyorum.ve bu forum bunlarla dolu.oyuzden forumda bir siyasi anket yapılınca çok zannediyorsunuz veya beğeniler vs.

• Ve sonunda iphonedo gerçek yüzünü gösterdi :) 10 numara röportaj olmuş eline sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video bittikten sonra,rus bir vodka reklami cikti :).

• iphonedo anlatımı zekice espirileriyle kendini izlettiriyor.ingilizce sunumu bir son bulur umarım.

• Video iyi geldi

Kıskanmadım değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 13 Mayıs 2015; 18:52:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Şu yurt dışında yaşayıpta ülke hakkında ileri geri atıp tutan denyolardan nefret ediyorum.ve bu forum bunlarla dolu.oyuzden forumda bir siyasi anket yapılınca çok zannediyorsunuz veya beğeniler vs.

Haksız değiller biliyor musun tabi at gözlüğü takmıyorsan

• Albüm bekliyoruz sesi cidden çok güzel ama bu sefer iphonelar hakkında olmasın :)

• Niye öyle dedin ki abicim? Okur-yazar oranı %100, asgari ücret 12500 lira bizim memlekette. Haberin yok mu senin? Ne kadar ayıp!
  • OBAAAAAA Yıllardır beklediğim şey.

• Sırf introları için bile izlenir.Üç kere beş kere favorim
  • Türkiye hakkında ne düşünüyorsun sorusunu sabırsızlıkla bekliyordum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Adam'ı deşifre ettiniz sonunda. Bu arada daha cazgır bir tip bekliyordum, adam bayram şekeri çıktı

iPhonedo uzu zamandir yuzunu gosteriyor videolarinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok keyifli bir röportaj olmuş:) iPhonedo ingilizce yayın yapsa da sonuna kadar destekliyoruz;)

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Öylemi Uzun zamandır takip edemedim işlerden dolayı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.