Şimdi Ara

IPHONEden Simkarta rehber kaydetme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cihazım 3GS ve jb yok. bunun bir olur yolu var mı sinirim bozuldu, omrumun sonuna dek iphone kullanmıcam bi yerde ayrıca kayıt olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doggymania -- 12 Ekim 2010; 17:18:28 >

• HAYIR HOCAM JB SART IPHONE DAN SIME COPY ICIN
  • haydee. pki iphone rehberine ulaşabilioz mu? başka bi yolu var mı rehberi kaydetmenin.
  • trcell isen yedekleme programı var onunla tüm hafızayı yedekleyebilirsin. yeni sime de geçsen veya telefona ordan yedekleri çekersin...

yada JB ile sime yazdırılabilio..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

haydee. pki iphone rehberine ulaşabilioz mu? başka bi yolu var mı rehberi kaydetmenin.

C:\Users\Kullanici adi\Contacts
    burda iphone da bulunan kontaktlarin bir kopyasi vardir bu vistadaki gecis xpdede boyle sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

trcell isen yedekleme programı var onunla tüm hafızayı yedekleyebilirsin. yeni sime de geçsen veya telefona ordan yedekleri çekersin...

yada JB ile sime yazdırılabilio..

bnm avea. ama aveadada yedek rehber var. bak bu bi çözüm olabilir :)

o dediğin yolu denedim olmuo bnde. win 7 64 bit var.
  • kardeşim, ituneste contact sync de google yap google gmail al bitane direk sync edince google maile kişiler olarak aktarıyor...

ama jb yaparsan Sim Manager diye programla kolaylıkla kişileri sim karta taşırsın..

her pc ye bagladıgımda otomatık kontakları gmailime yedekledi bende sorun yasamadım hiç..

her restoreden sonrada gmailden direk snyc yapıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

kardeşim, ituneste contact sync de google yap google gmail al bitane direk sync edince google maile kişiler olarak aktarıyor...

ama jb yaparsan Sim Manager diye programla kolaylıkla kişileri sim karta taşırsın..

her pc ye bagladıgımda otomatık kontakları gmailime yedekledi bende sorun yasamadım hiç..

vayyy bak bu guzel oldu işte cok saol.

pki ilerde nokia falan alsamda bu yedekleme ile ona aktarabilirmiyim rehberi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925
    kardeşim, ituneste contact sync de google yap google gmail al bitane direk sync edince google maile kişiler olarak aktarıyor...

Sim manegerle bende
    Olmadi maalesef belkk ben yapamadim nasil yapilacagini soyleyebilirmisin
  • outlook ile de senkronize edebilirsin.. outlook'tan çeşitli formatlarda export edebiliyorsun.
    ileride alacağın telefon export ettiğin bu dosyalardan contact list alamıyorsa sen de onu alma zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.