Şimdi Ara

iPhoneda Bluetooth ne ise yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyle bir cihazda bleutooth olmaz olmaz tabiki. Ama Apple bu harika cihaza Bluetooth niye koymuş? Koyma amacı ne gercekten? Ciddi olarak soruyorum bilen arkadaslar yanıtlarlarsa bizde öğrenmiş olalım neymiş derdi apple firmasının. Cihaz jb olmadan bleutooth ne ise yarar nasıl kullanılır.

Jb cihazlar için kullanılan en başarılı program hangisi ve nasıl kullanıyor kısaca bilgi verebilirmisiniz? hangi kaynaktan indirilebilecegini söylerseniz sevinirim. iPhone 4 4.1 jb kullanmaktayim. Teşekkürler

• Bluetooth kulaklik ve internet paylasimi. Özelliklede internet paylasimi. Ha bide oyunlarda falan sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio
    Bluetooth kulaklik ve internet paylasimi. Özelliklede internet paylasimi. Ha bide oyunlarda falan sanirim.

Bunların hepsi mümkün .
  • bluetooth ile rehberdeki kişilerin kartvizitlerini de telefonlar arası kolayca aktarmak mümkündür sanırım.
  • ben mini bluetoth kklavye kullaniyorum iphone la beraber
  • Bluetooth ile veri alisverisi yapmak istiyorsan jbden sonra ibluenovayi indirmen gerek cydiadan.
    Bu arada bluetoothu blietooth kulaklik ile kullaniyorum
  • bluetooth yok cunku apple dosya alisverisini sadece itunes uzerinden duzenli bir sekilde olmasini istiyor. itunes zaten normal bir mp3u kendi formatina cevirerek atiyor. baska bir telefonun bluetoothundan gelen bir mp3 veya baska bir uzantili dosya karmasikliga neden olabiliyor. zaten iphone uzerinden sarkilarin ve videolarin adini bile degistiremiyorsun. bu kadar itunes a bagliyken apple in boyle disardan mudahalelere izin verecegini acikcasi bugun ve yarin icin dusunmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 4'ten ipad'e internetbpaylastirmaknbluetoothla mumkun olsaydi keske
  • dosya aktarabiliyorsun , kulaklık için kullanabilirsin , multiplayer oyunları oynayabiliyiorsun..daha ne olsun ki ?
  • Konu açılmışken soruyum. Ayarlar/gizlilik/ Bluetooth paylaşma ne işe yarıyor?
  • Hicbir ise

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bluetooth kulaklik ve internet paylasimi. Özelliklede internet paylasimi. Ha bide oyunlarda falan sanirim.

Hepsi mümkün de arkadaş ios 6 cikmis hala 4.1 kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

konu 3 yıl önce açılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

konu 3 yıl önce açılmış.

Kim uplamış

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Hicbir ise

Teşekkürler

• Airblue sharing'le foto atılabiliyor.

• Arac multimedya sistemine bağlıyorum hem muzik/video dinliyorum hem de tel görüşmelerimi sistem üzerinden yapiyorum. İnternet paylaşımı da guzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.